1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. Miljö och Hållbarhet
  4. Cool Earth

Sedan vårt partnerskap inleddes har ni hjälpt oss att: 

Two green trees icon

Rädda över 32 miljoner träd

Green industrial factory icon

Lagra 50 miljoner ton koldioxid

Green icon of three users

Stärka upp 7 samhällen

Cool Earth school girls holding hands around a tree in the rainforest

 

 Hur Brother-kunder har hjälpt till 

När du returnerar din Brother-toner eller bläckpatron till oss via vårt kostnadsfria återvinningssystem hjälper du till att skydda regnskogen. Som en del av vårt återvinningsprogram samarbetar Brother med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth, som arbetar tillsammans med ursprungsbefolkningar för att stoppa skövlingen av regnskog. Sedan vårt partnerskap inleddes 2009 har vi hjälpt samhällen att blomstra i några av vår planets mest artrika och vitala miljöer, och skyddat ekosystem som har lagrat över 50 miljoner ton kol.

Detta arbete är avgörande för vår planets framtid, och vi är oerhört stolta över att Brother-kunder bidrar till denna globala insats varje dag. 

Upptäck våra initiativ med Cool Earth

Open green forest landscape with trees

Skäl att rädda våra regnskogar

Det finns så många skäl till varför vi måste skydda våra regnskogar. Inte nog med att de förser oss med ungefär en fjärdedel av alla läkemedel, de är också de ekosystem på jorden som har störst biologisk mångfald och innehåller över 30 miljoner arter av växter och djur. 

Vi har sammanställt 15 fakta om regnskogarna för att hjälpa dig att lära känna dem bättre.

 

Fantastiska fakta om regnskogarna

Behöver du återvinna en Brother-produkt? Låt oss hjälpa till!

Cool Earth director Matthew Owen smiling in an outdoor setting

Brother International Europe har stött Cool Earth i över 15 år och vi tror båda att människan är lösningen på klimatkrisen. Det är detta, bortom alla pengar, som driver och inspirerar till förändring, och Brothers stöd gör det möjligt att inte bara föreställa sig nya framtider, utan också att förverkliga dem. Det har aldrig funnits en bättre tid att revolutionera bevarandet och livet på jorden, och vi är stolta över att göra det över 78 000 hektar regnskog med Brother vid vår sida. Tillsammans bekämpar vi klimatkrisen vid roten, tack vare deras människor som tror.

Matthew Owen, Director på Cool Earth 

Isao-Noji-Informal_4

 Vi är stolta över att ha arbetat med Cool Earth under så lång tid. Vår vision "at your side" är alltid att förse våra kunder med exceptionella produkter och service, samtidigt som vi gör vad vi kan för att begränsa vår påverkan på planeten, och genom Cool Earth kan vi stödja det viktiga arbete som utförs över hela världen.

Hisashi Ota, Managing Director, Brother International Europe

Young girl supported by Cool Earth smiling

Cool Earth

Vi har arbetat med Cool Earth sedan 2009 och under den tiden har vi hjälpt till att rädda miljontals träd över några av världens mest utrotningshotade livsmiljöer, men det finns fortfarande mer vi, och du kan göra för att hjälpa till. 

Stöd Cool Earth
Forest landscape with huts and a lake surrounding

Miljöbloggar

Om du behöver råd om hur du kan vara mer hållbar, eller vill hålla dig uppdaterad om vad vi gör på Brother, kan du gå till vår Miljöbloggsida idag. 

Bläddra bland våra miljöbloggar