1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. Miljö och Hållbarhet
  4. Cool Earth

Sedan vårt partnerskap inleddes har ni hjälpt oss att: 

Two green trees icon

Spara över 27,000,000 träd

Green industrial factory icon

37 miljoner ton av förvarat kol

Green icon of three users

Stärka upp 7 samhällen

Cool Earth school girls holding hands around a tree in the rainforest

 

 Hur Brother-kunder har hjälpt till 

När du returnerar din Brother-toner eller bläckpatron till oss med hjälp av vårt kostnadsfria återvinningsprogram hjälper du till att skydda regnskogen. Som en del av vårt återvinningsprogram samarbetar Brother med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth som arbetar tillsammans med ursprungsbefolkningar för att stoppa skogsskövling. Sedan vårt partnerskap inleddes 2009 har vi hjälpt samhällen att blomstra i några av vår planets mest bioskiftande, livsviktiga miljöer och skydda ekosystem som har lagrat över 37 miljoner ton kol. 

Detta arbete är avgörande för vår planets framtid, och vi är oerhört stolta över att Brother-kunder bidrar till denna globala insats varje dag. 

Upptäck våra initiativ med Cool Earth

Behöver du återvinna en Brother-produkt? Låt oss hjälpa till!

Cool Earth director Matthew Owen smiling in an outdoor setting

Brother International Europe har stöttat Cool Earth i över tio år och vi tror båda att människan är lösningen på klimatkrisen. Detta, bortom alla pengar, är det som driver och inspirerar till förändring. Brothers stöd gör att nya framtider inte bara kan föreställas utan också väckas till liv. Det har aldrig funnits en bättre tid att revolutionera bevarandet och livet på jorden, vi är stolta över att göra det på 70,000 hektar regnskog med Brother vid vår sida. Tillsammans bekämpar vi klimatkrisen vid roten, tack vare tron på det.

Matthew Owen, Director på Cool Earth 

Isao Noji Managing Director of Brother International Europe sat on a chair smiling

Vi på Brother är mycket stolta över vårt långvariga samarbete med Cool Earth. Våra anställda och kunder fortsätter att skydda den vitala regnskogen och dess samhällen i Peru och Papua nya Guinea genom många initiativ, bland annat ett insamlings Quiz två gånger per år och ett toneråtervinningssystem.

Isao Noji, VD, Brother International Europe

Young girl supported by Cool Earth smiling

Cool Earth

Vi har arbetat med Cool Earth sedan 2009 och under den tiden har vi hjälpt till att rädda miljontals träd över några av världens mest utrotningshotade livsmiljöer, men det finns fortfarande mer vi, och du kan göra för att hjälpa till. 

Stöd Cool Earth
Forest landscape with huts and a lake surrounding

Miljöbloggar

Om du behöver råd om hur du kan vara mer hållbar, eller vill hålla dig uppdaterad om vad vi gör på Brother, kan du gå till vår Miljöbloggsida idag. 

Bläddra bland våra miljöbloggar