1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2014
  5. Brothers etikettskrivare är först att stöda AirPrint™

Brothers etikettskrivare är först med AirPrint™-kapacitet

Brothers etikettskrivare är först med AirPrint-kapacitet – kompletterat av Air Label-appen

 

Brother har introducerat de enda kontorsetikettskrivarna som stöder Apple® AirPrint™ – samtidigt som vi utvecklade vår egen innovativa Air Label-app.

De professionella skrivbordsetikettskrivarna för skrivar- och teknikspecialister, QL-710W och QL-720NW, är först med Apple® AirPrint-teknik för trådlösa skrivare, vilket visar på hur Brother ständigt ligger i framkant i teknikutvecklingen.

De två modellerna, tillsammans med den skräddarsydda Brother-appen, har skapat den perfekta etikettskrivaren som kan användas med iPhone®, iPad® och iPod touch®.

Tillskottet av Apple® AirPrint™ är den andra punkten på vilka de eleganta och smidiga skrivbordsetikettskrivarna är nydanande. De var de första kontorsetikettskrivarna i världen som innefattade trådlös funktionalitet när de lanserades 2012.

Tack vare den inbyggda trådlösa funktionen kunde Brother lägga till AirPrint™-kapacitet till QL-710W och QL-720NW.

  • Med trådlös utskrift via AirPrint™ kan användare skriva ut etiketter utan att hämta programvara eller installera ytterligare drivrutiner till enheter och det skapas en smidig process för användare som behöver skriva ut på begäran från Apples® mobila enheter.
  • Funktionen skapar också möjligheter för app-utvecklare att enkelt lägga till stöd för direkt etikettutskrift till deras iOS-appar eller skapa skräddarsydda appar för deras användare.
  • Med Brothers Air Label-app, som är tillgänglig från Apple App Store, blir det enkelt att skapa etiketter.

De två modellerna har också programvara för etikettdesign för PC och Mac. Med dem går det att skriva ut professionella etiketter för många användningsområden på arbetsplatsen. De är de snabbaste modellerna av sin sort på marknaden och skriver ut upp till 93 standardadressetiketter per minut.

Gerry Quigley, produktchef för etikettskrivare på Brother Irland sade: “Vårt fokus på innovation har gett oss ett par etikettskrivare som är först med stöd för trådlös utskrift med AirPrint™. Tillsammans med den nya appen Brother Air Label blir QL-710W och QL-720NW de perfekta etikettskrivarna att använda tillsammans med Apples mobila enheter.”