1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2015
  5. PR-HL-L9300CDWTT-product-release

Ny toppmodell i Brothers färglaserfamilj

Med utökad papperskapacitet och höga utskriftshastigheter, är nya Brother HL-L9300CDWTT det självklara valet för medelstora arbetsgrupper med behov av stora utskriftsvolymer i färg.

Brother expanderar nu sin position på marknaden för medelstora färglaserskrivare som kan hantera exceptionellt höga utskriftsvolymer och skriva ut många sidor i hög kvalitet till en väldigt låg kostnad.

Den imponerande färglaserskrivaren HL-L9300CDWTT är den nya toppmodellen i Brothers framgångsrika färglaserserie - Business Colour.

HL-L9300CDWTT riktar sig mot medelstora arbetsgrupper med behov av stora färgutskriftsvolymer, flexibel hantering och funktioner som t ex direkt trådlös utskrift från smartphones och surfplattor.

Den stora nyheten är att HL-L9300CDWTT, jämfört med Brothers andra Business Colour färglaserskrivare, har ytterligare två pappersmagasin. Detta innebär en papperskapacitet på 1 300 ark.

- “Vi har ett växande kundsegment bland "storanvändare", som skriver ut många sidor varje dag. De har ett behov av en färglaserskrivare med mycket hög papperskapacitet, höga utskriftshastigheter, stor flexibilitet och låga driftskostnader,” säger Fredrik Pauli, produktchef på Brother Sverige.

Brother HL-L9300CDWTT erbjuder utskriftshastigheter på 30 sidor per minut i både färg och svartvitt. Toner med extra hög kapacitet ger låga utskriftskostnader.

Nya Brother HL-L9300CDWTT är miljömärkt med Nordiska Svanen, tyska Blå Ängeln och uppfyller kraven för Energy Star.

Modellen garanterar väldigt låg energiförbrukning, hög bekvämlighet och ett miljötänk då Brother HL-L9300CDWTT har skapats med återvinning och låg miljöpåverkan i åtanke.

Slutligen kan nya HL-L9300CDWTT användas med Brother Solution Interface som ger administratörer goda möjligheter att integrera skrivaren med företagets applikationer, utskriftsregler, dokumenthanteringssystem och individuella krav på säkerhet.