1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2016
  5. Brother får Guld-betyg från Tech-Test

Brother får Guld-betyg från Tech-Test

Brothers nya allt-i-ett bläckskrivare DCP-J785DW fick nyligen ett Guld-betyg från Tech-Test, som testar och bedömer olika elektronikprodukter och deras tillbehör.

Tech-Test skriver:

”Enastående allt-i-ett skrivare från Brother. En liten, kompakt bläckskrivare som skannar, kopierar och skriver ut i hög kvalitet och är tystlåten. Vi har funnit vår nya favoritskrivare – bra jobbat Brother.”

DCP-J785DW är en vidareutveckling av Brothers välkända allt-i-ett skrivare men den använder bläckpatroner med extra stor kapacitet; större bläckpatroner än normalt. De innehåller mer bläck och du kan därför skriva ut upp till 2 400 sidor i svartvitt* eller 1 200 sidor i färg*, innan du behöver byta ut dem till nya patroner. Det motsvarar upp till två års förbrukning för en genomsnittlig familj.

Denna kompakta allt-i-ett skrivare kan skriva ut, skanna och kopiera i färg. Den vänder sig mot kostnadsmedvetna användare som skriver många sidor. Utskriftshastigheten är 12 ipm i svartvitt och 10 ipm i färg. Skrivaren kan skriva kantfritt vid fotoutskrifter och du kan skriva ut på båda sidor av pappret (duplex) för att spara på kostnaderna. Den har dessutom trådlös Wi-Fi anslutning, smarta Brother appar för skanning och kopiering – och du kan skanna till och skriva ut direkt från smartphones och surfplattor samt molntjänster som Dropbox, Microsoft OneDrive® eller Google Drive™.

Tech-Test skriver i sin avslutande bedömning:

”DCP-J785DW har lyckats att imponera på oss – något vi inte får uppleva ofta med skrivare. Men när en skrivare kan leverera snygga och snabba utskrifter, tar upp liten plats på skrivbordet och är dessutom tystlåten, då är det den bäddad för att imponera.”

Läs Tech-Tests fullständiga recension här (danska).

 

*ISO/IEC 24711