1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2016
  5. Ny märkmaskin med eget tangentbord

Ny märkmaskin med eget tangentbord

Brother PT-D800W skriver ut etiketter tre gånger snabbare än normalt vilket ger kontorsanställda och hantverkare möjlighet att skapa etiketter mycket mer effektivt. Nya Brother PT-D800W kostar 3 958 kr exkl. moms.

Att hantera och skriva ut etiketter går helt plötsligt mycket snabbare och är mer sofistikerat. Brothers nya märkmaskin PT-D800W sätter nya standarder för märkning på kontoret, i fabriker, verkstäder eller i en hantverkares fordon.

Brother PT-800W är den första märkmaskinen på marknaden som har ett tangentbord i naturlig storlek. På så sätt kan du skriva ut etiketter och ID-märken mer bekvämt än på en vanlig märkmaskin.

Normalt ligger tangentbordet ligger på toppen av PT-D800W, men det kan tas bort och placeras på bordet framför maskinen när du skriver ut etiketter. Dessutom har tangentbordet en bakgrundsbelyst LCD-display där du kan kontrollera design innan du skriver ut de nya etiketterna.

LCD-displayen kan också visa symboler, logotyper och bilder som du vill skriva ut på etiketterna. De kan hämtas från märkmaskinens egna minne, från datorn via en USB-kabel eller trådlöst Wi-Fi eller från en app på mobila enheter som smartphones och surfplattor.

 

Snabb och praktisk

The PT-D800W är en av Brothers hittills snabbaste märkmaskiner och klarar hastigheter på upp till 60 mm per sekund.

Dessutom skriver den ut etiketter så breda som 36 mm. Bilder och text kan skrivas ut, nästintill kantfritt, dvs upp till 32 mm.

Som en ny funktion erbjuder PT-D800W omvänd utskrift, vilket resulterar i att text och bakgrund byter färg och texten blir t ex vit på svart istället för svart på vit.

 

För stationär och mobil användning

Brother PT-D800W är en mycket flexibel maskin som både kan placeras på ett bord eller en hylla på kontoret – eller användas av en hantverkare eller tekniker på resande fot.

Denna modell har ett eget digitalt minne för att t ex lagra mallar och designmönster som du behöver när du besöker en kund, en byggarbetsplats m.m..

Som alltid är Brothers design tillförlitlig. Märkmaskinen använder strömadapter eller batteri. (Li-ion batteri finns som tillval och köpes separat).

PT-D800W är en praktisk och lättanvänd märkmaskin och den har en inbyggt bärhandtag.

 

Fungerar med utmärkta appar

Brother erbjuder flera kostnadsfria appar för att använda PT-D800W via en smartphone eller surfplatta.

De innehåller hundratals symboler som används i en mängd olika sektorer och branscher. Märkmaskinen kan lägga till tid och datum på etiketten eller skriva ut i nummerordning, om det krävs.

En av Brothers gratisappar är Mobile Cable Label Tool, som är speciellt utformad för användare som arbetar inom el, data- och telekombranschen. Appen använder en onlinetjänst i molnet där du kan ladda ner mängder av uppdaterade mallar och elektriska symboler.

Dessutom kan iPrint&Label appen användas för att skapa och skriva ut etiketter från en iPhone/iPad eller Android-enhet.

Slutligen, kan du skapa dina egna skräddarsydda etiketter på en en PC eller Mac

 
Tape för alla ändamål

Brother TZe standard laminerade taper finns i en mängd olika färger, stilar och storlekar. Texten, symboler och logotyper placeras mellan två skyddande lager av PET (polyester film). Resultatet blir en mycket tålig etikett som motstår nötning, vätskor, extrema temperaturer, kemikalier och solljus..

Dessutom erbjuder Brother olika specialtaper såsom krympslang, tape med stark fästförmåga, flexible ID-tape, säkerhetstape och fluorescerande tape. I tillägg finns tape för lindning runt t ex kablar.


Priser och tillgänglighet

Brother P-touch PT-D800W finns tillgänglig hos Brothers många återförsäljare i Sverige.

Märkmaskinen kostar 3 958 kr exkl. moms och 4 947 kr inkl. moms och har 3 års garanti*

  

*Gäller vid produktregistrering på www.brother.se inom 60 dagar från inköpsdatum.