1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2016
  5. Två märkmaskiner i absolut toppklass

Två märkmaskiner i absolut toppklass

Nya Brother PT-P900W och PT-P950NW är bland de snabbaste märkmaskinerna på marknaden. De är skapade för professionella användare med höga krav på etiketter som de skapar, som en del av sitt arbete.

Det är normalt att prata om toppmodeller när man beskriver nya bilar, skrivare, datorer eller smartphones.
Men när det kommer till märkmaskiner, är det väldigt sällan som man pratar o toppmodeller eller maskiner i toppklass.

Däremot är detta på väg att förändras. Nya Brother PT-P900W och PT-P950NW är modeller i toppklass när det gäller professionella märkmaskiner.

Modellerna är, exempelvis, bland de snabbaste märkmaskinerna på marknaden. De klarar be mest breda taperna i industrin och PT-P950NW kan utrustas med unika tillbehör som en pekskärm, trådlös Bluetooth anslutning och integrerad tid- och datumfunktion.

Förstklassiga funktioner
Brother PT-P900W och PT-P950NW erbjuder USB och Wi-Fi anslutning som standard. Med Li-ion batteri, som tillval, kan märkmaskinerna användas som bordsmodell och som portabel lösning.
I tillägg, erbjuder den största modellen, PT-P950NW, kabelansluten nätverksanslutning som tillåter att flera PCs får tillgång till märkmaskinen, för utskrift – via Brothers gratis P-touch Editor programvara.

Båda märkmaskiner har en utskriftshastighet på 60 mm per sekund och de kan skriva ut på taper, upp till 36 mm breda.
Märkmaskinerna använder Brothers extremt hållbara TZe-taper som tål solljus, kemikalier, extrema temperaturer, vatten och nötning.

Unika funktioner
Toppmodeller benämns ofta som “topp” för att de kan prestera mer eller att de har bättre funktioner än konkurrenterna eller liknande modeller. Samma gäller för nya Brother PT-P950NW, som kan utrustas med en smart touchpanel, som tillval.

Pekskärmen gör det enkelt att navigera i märkmaskinen. Den ger möjlighet för användaren att skapa sina egendesignade etiketter – ingen PC-anslutning till märkmaskinen behövs.

 

Brother PT-P950NW har också en inbyggd klocka och kalender som kan göra så mycket mer än att visa tid.
Det gör det enkelt att skriva ut etiketter med nuvarande och framtida klockslag. Det är praktiskt när man skapar etiketter som skrivs ut med till exempel bäst-före-datum.

Slutligen, en Bluetooth modul kan köpas till som tillval för PT-P950NW, som gör det enkelt att ansluta trådlöst till etikettskrivaren och smartphones eller surfplattor.

Smarta appar och molntjänster
PT-P900W och PT-P950NW kan båda använda Brothers gratisapp iPrint&Label för att skapa och skriva ut etiketter i smartphones och surfplattor. Denna smarta app är tillgänglig i versioner för både iOS (iPhone och iPad) och Android-kompatibla mobiler eller surfplattor. I båda fallen sker kommunikation via trådlöst Wi-Fi.

Dessutom erbjuder Brother gratisappen Mobile Cable Label Tool som är specifikt skapad för hantverkare, tekniker och ingenjörer inom telecom, data, el- och elektronikbranschen. Appen kommunicerar med en databas i molnet, där du kan ladda ner direkt de senaste symbolerna och mallarna.

Priser och tillgänglighet
De två nya märkmaskinerna finns tillgängliga hos Brothers många återförsäljare i Sverige. Brother PT-P900W kostar 2 792 kr exklusive moms (3 490 kr inklusive moms) och PT-P950NW kostar 4 552 kr exklusive moms (5 690 kr inklusive moms).

För mer information
Fredrik Pauli, produktchef Brother Sverige, e-post: fredrik.pauli@brother.se