Tillagd i varukorg
  1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2017
  5. Brother Solutions Interface: en värld av möjligheter

Brother Solutions Interface: en värld av möjligheter

Brother Solutions Interface: en värld av möjligheter 
Tänk dig att kunna skapa nya möjligheter så att dina kunder kan få ut mesta möjliga från sin skanner, skrivare eller multifunktionsmaskin. 
Brother Solutions Interface (BSI) gör det möjligt för utvecklare att skapa kundanpassade lösningar för olika Brother-enheter. Oavsett om du är en tredjepartsutvecklare, ett internt utvecklingsteam eller en partner så öppnar BSI en ny värld av möjligheter för Brother-enheter. 

BSI – större användningsområde
BSI är en öppen gränssnittsteknologi som gör det möjligt för serverbaserade applikationer att låta Brother-enheter utföra anpassade åtgärder. Dessa applikationer styrs från enheten, som sedan kommunicerar med servern för att aktivera specifika funktioner.
Den viktigaste skillnaden mellan funktionerna i Brother-enhetens Firmware (inbyggd programvara) och de som är aktiverade av BSI, är det större användningsområdet. 
Web Connect är ett exempel på en lösning som gör det möjligt att skanna till och skriva ut från molntjänster som stöds av Brother, så som Google Drive™ eller OneDrive® för Business. BSI-utvecklare har möjlighet att bygga liknande lösningar för tjänster som inte stöds av Brother, till exempel bokföringsprogram eller andra dokumenthanteringssytem.

Lätt att använda
En av de viktigaste fördelarna med BSI är användarvänligheten. 
Till exempel så reagerar BSI-applikationer dynamiskt på olika skärmstorlekar, vilket innebär att det inte krävs någon ytterligare kodning. 
Ett brett utbud av Brothers enheter har stöd för BSI, skannrar, mono- och färglaser samt bläckstråleskrivare. BSI garanterar också kompatibilitet  för både äldre och nya enheter. Brother utvecklar ständigt BSI med nya funktioner.  

Tre nya BSI-möjligheter
Skanna till dina egna molntjänster – utvecklare kan använda BSI för att skapa lösningar som skannar och skickar dokument direkt till en molntjänst utan att behöva använda VPN.  
Skriv ut från egna molntjänster – utvecklare kan använda BSI för att skapa lösningar som skriver ut dokument direkt till en molntjänst utan VPN, så som redovisning, dokumenthatering och blanketter.
Användning av streckkodsläsare – utvecklare kan skapa applikationer för ett bättre arbetsflöde. Med hjälp av streckkodsdata styr du enkelt behörighet, filnamn och lagringsplats.

Kom igång med BSI
Om du vill veta mer, besök BSI-delen i vårt European Developer Centre (engelsk sida) där kan du få tillgång till ytterligare information samt registrera ditt intresse.