Tillagd i varukorg
  1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2017
  5. Brother har mottagit utmärkelsen Good Design Award

Brother har mottagit utmärkelsen Good Design Award

Brother har blivit uppmärksammat för sin högkvalitativa produktdesign 25 år i rad. Brother känner stor stolthet över att ha mottagit utmärkelsen Good Design Award 2017 i kategorin “Colour Multi-Function Laser Series”. (Allt-i-ett-färglaserskrivare)

Skrivarna och multifunktionsenheterna HL-L8360CDW, MFC-L9570CDW och HL-L9310CDW från Brothers senaste färglaserserie säkrade den japanska utmärkelsen. Dessutom kom symaskinen CV3550 på första plats i kategorin; Symaskin med täckstygn.

Brother vann priset för sin symaskin till privatmarknaden redan 1960. Sedan dess har företaget vunnit Good Design Award för 199 olika produkter.

Med mottot “At your side” strävar Brother efter att leverera enastående värde genom hög produktdesign och att framställa produkter som tillgodoser kundernas behov. 
 
Om Good Design Awards
Good Design Award har varit det enda omfattande designutvärderings- och kommunikationssystemet i Japan sedan 1957. Många företag och designers både I och utanför Japan medverkar till att göra industrin bättre och att skapa kvalitet. G-logotypen, som är symbolen för utmärkelsen, har blivit känd för att representera bra design.