Tillagd i varukorg
 1. Hem
 2. Om Brother
 3. News
 4. 2017
 5. En förbättrad app som gör skillnad för kunderna

En förbättrad app som gör skillnad för kunderna

Brother lanserar en uppdaterad version av sin Iprint & Label-app som gör det enklare att skapa etiketter. Appen stöder ökad användning av smartphones och surfplattor på arbetsplatsen.

Den kostnadsfria appen, som är tillgänglig i Europa, finns nu i version 5.0* - med en serie uppdateringar.

Etiketter skapas på datorn med programvaran P-touch Editor och skickas via e-mail till din smartphone eller surfplatta för utskrift, arkivering eller redigering i appen. Det här ger möjlighet till en flexibel arbetsplats och gör det enkelt att arbeta med dator, smartphone och surfplatta.

Nya funktioner iPrint&Label app version 5.0 inkluderar:

 • Möjlighet att lägga till boxar, linjer, flytta objekt med hjälp av drag & drop, ändra storlek och rotera, som tidigare bara var möjligt på en stationär dator.
 • Hundratals symboler och clip art.
 • Möjlighet att lägga till bilder, foton, och logotyper på din etikett.
 • Lägg till streckkoder till din etikett, samt QR-koder.
 • Lägga till datum och tid, vilket uppdateras automatiskt när etiketten skrivits ut. Möjlighet att beräkna ett framtida datum och tid, vilket är idealiskt för att utforma etiketter som anger tidpunkter i framtiden som ”bäst före-datum".
 • Förbättrat och moderniserat användargränssnitt som gör processen mer effektiv för användarna eftersom deras mallar kan nås genom ett enkelt klick om en tidigare etikett skall reproduceras.
 • Möjlighet att överföra namn, adress och telefonnummer från din enhet till en etikett.

Etiketter kan även skrivas ut i svart och rött. Appen tillåter användaren att skapa och skriva ut etiketter i två färger med Brothers etikettskrivare QL-810W and QL-820NWB.

Appen är även kompatibel med PT-P900W and PT-P950NW som levererar etikettlösningar för kontor, detaljhandel, catering och sjukvård.

Övriga kompatibla modeller för kontor: QL-710W, QL-720NW and PT-P750W; för hemmabruk- PT-300BT “CUBE”, ansluts via Bluetooth; och PT-E550W som är speciellt utformad för elektriker.

Ladda ner Brother’s iPrint&Label app här:


iTunes: https://itunes.apple.com/us/app/brother-iprint-label/id523047493?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brother.ptouch.iprintandlabel

 

* Brothers iPrint&Label version 5.0 kräver iOS 9 senare, eller Android version 4.4 eller senare