1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2017
  5. Brother launches small and smart label printer for the home

Brother lanserar en liten smart märkmaskin för hemmet

Nya P-touch CUBE, även kallad PT-P300BT är en smart märkmaskin som låter dig skriva ut trådlöst från din smartphone via Bluetooth. Nya typer av tape/band ger möjlighet för personliga och dekorativa etiketter i en mängd olika färger och material.

Det är inte bara på kontoret det finns behov av tydlig uppmärkning. Även i hemmet kan etiketterna vara till stor hjälp. Speciellt när de utformas i fina färgkombinationer med bilder och symboler eller utskrivna på satinband istället för den traditionella plasttapen.

Brother presenterar en ny mycket liten och praktisk märkmaskin för hemmet med många smarta funktioner, P-touch CUBE. 

Trådlös anslutning till din smartphone
P-touch CUBE är Brothers första etikettskrivare med Bluetooth-anslutning avsedd för hemmabruk. Du utforma enkelt dina etiketter med hjälp av appen Design&Print och skriver ut direkt från din smartphone eller surfplatta, inga synliga sladdar/kablar behövs.

Appen innehåller många smarta funktioner och låter dig skapa egna dekorativa etiketter. Välj mellan en mängd olika färdiga mallar, med eller utan bilder, hitta ditt personliga teckensnitt och dekorera med symboler och ramar. 
Design&Print laddas ner kostnadsfritt App Store eller Google Play.

Din kreativitet är den enda begränsningen
Din kreativitet återspeglas i det material du använder och det typ av band du skriver ut etiketter på. Glöm gamla tråkiga etiketter och sätt lite känsla på din uppmärkning.

Idag erbjuder Brother många olika och spännande taper/band att välja bland. Det senaste tillskottet i Brothers utbud av tape är satinband som till exempel kan användas för presenter och dekorationer.
Etiketter med en matt yta ger en snyggt och diskret finish eller varför inte använda en mönstrad bakgrund med små hjärtan, linjer i silver eller geometriska mönster i guld. Naturligtvis finns även det klassiska bandet med svart text på vit bakgrund eller ge din etikett en exklusiv layout med guld text på vit bakgrund, guld på rosa eller på marinblå, för att nämna några. Använd dessa när du vill ha en personlig och festlig uppmärkning, såsom presentförpackningar eller födelsedagskort. Behöver du en mer slitstark tape för till exempel verktygslådor, blomkrukor eller trädgårdsredskap finns en tape med extra stark fästförmåga.

Liten, smart och snabb
P-touch CUBE är en liten batteridriven och smart märkmaskin med en stilfull design i vitt och grått för att passar fint in i alla hem. Ladda ner appen och du är redo att sätta igång. 
Vad kommer du att märka i ditt hem?
Vad sägs om förvaringslådor, mappar, pärmar, kakburkar, matlådor, barnkläder, stövlar, sportutrustning, verktyg, elektronik, leksaker, för att nämna några användningsområden.

Priser och tillgänglighet
Brother P-touch CUBE finns tillgänglig hos Brothers återförsäljare runt om i Sverige och kostar 472 kr exklusive moms (590 kr inklusive moms)

 
För ytterligare information 
Fredrik Pauli, produktchef Brother Sverige Telefon: 031-734 12 15, e-post fredrik.pauli@brother.se