Tillagd i varukorg
  1. Hem
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2018
  5. Brother erbjuder anpassade etikettlösningar för optiker

Brother erbjuder anpassade etikettlösningar för optiker

Brother erbjuder anpassade etikettlösningar för optiker

BAKGRUND

En utmaning som bland annat optiker ställs inför är att vara organiserade för att säkerställa snabb och effektiv kundservice. 

Martínez-Lorca optikercenter i Madrid använde sig tidigare av bläckstråleskrivare och etikettark för att märka glasögon. Man förbrukade fler ark än nödvändigt eftersom de oftast var halvfulla när de skrevs ut. En lösning som resulterade i onödig tid, förlorade resurser och sämre service för kunderna. För att underlätta arbetet blev Brothers etikettskrivare lösningen.

FÖRDELAR

 Etikettskrivare från Brothers QL-serie ansluts till optikerns databas via nätverk. Etiketter kan skickas och skrivas ut trådlöst från någon av de tre datorerna i butiken. Utskriftsprocessen blir mer effektiv och de anställda kan koncentrera sig på andra uppgifter. Dessutom förbrukas inte längre några onödiga etikettark. 
" Vår tidigare lösning levererade inga bra etiketter. Vi slösade mycket tid på att producera någonting så enkelt och vardagligt som priset på våra produkter. På varje par glasögon finns även rabattinformation, inköpsdatum, produktkod och garanti, ”säger Juan José Rodríguez Ureña, optiker och ägare av Martínez-Lorca Optikercenter. 
“Etiketten är ett viktigt informationsverktyg för vår verksamhet och måste skrivas ut på ett effektivt sätt. Tack vare Brother är skrivprocessen tre gånger snabbare och utan fel.”

LÖSNING

Etikettlösningen från Brother består av etikettskrivare med nätverks- och WiFi-anslutning. Skrivaren har thermoteknik och därför behövs varken bläck eller toner. Etikettskrivaren är ansluten till kunddatabasen via programvaran P-touch Editor. Programvaran låter dig enkelt ändra och lägga till specifik information på varje etikett, inklusive bilder och logotyper.

Etikettskrivaren kan placeras vart som helst i butiken vilket ger dig full flexibilitet och frihet när du ska arbeta.