1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2018
  5. Brother lanserar nya produktiva skannrar

Brother lanserar nya produktiva skannrar

Brother lanserar nya produktiva skannrar 

Brothers nya kompakta skannrar ADS-2200 och ADS-2700W riktar sig mot mindre och mellanstora företag. De kan skanna upp 35 dubbelsidiga dokument på en minut, en ökning med 45% mot tidigare modeller. 

De nya skannrarna ADS-2200 och ADS-2700W är resultatet av en undersökning Brother gjorde förra året. Man intervjuade köpare av kontorsutrustning i verksamheter med 1 till 249 anställda på ca 2 000 företag runt om i Europa. Syftet var att ta reda på hur skannrar används i det dagliga arbetet. Man frågade vilka förväntningar och önskemål som fanns på en ny modern skanner, för att sedan försöka infria de flesta, eller alla behov. 
Undersökningen visade bland annat att över hälften av de tillfrågade (51%) använder skrivbords- eller mobilskanner, varje dag. De som skannar mest finns inom den offentliga sektorn, på fabriker, försäkringsbolag och inom finanssektorn. 

Skanna nästan allt 

Med bara ett knapptryck skannas bilder, ID-kort, kvitton, biljetter och andra dokument automatiskt på båda sidor. Brothers nya skannrar hanterar flera olika typer av dokument och format. 

ADS-2200 och ADS-2700W låter dig automatiskt sända skannade dokument till förbestämda profiler. Du kan skanna direkt till ett USB-minne utan att använda dator, perfekt om du exempelvis behöver ta med ett dokument eller en presentation till ett viktigt möte. 

45 % snabbare

Skannrarna har en skanningshastighet på upp till 35 dubbelsidiga dokument i minuten. Det är 45 % snabbare än Brothers tidigare generation av dokumentskannrar. 

Skannrarna kan även optimera bilder av sämre kvalitet. En inbyggd bildprocessor gör bilderna tydligare och skarpare och det finns även verktyg för korrigering av text. Skannrarna har automatisk borttagning av mapphål, färgjustering och de kan eliminera märken och fläckar. De kan rengöra hörn, förbättra bokstäver och texter så att dokumenten blir lättare att läsa. Allt för att skapa perfekt inskannade dokument så snabbt som möjligt.

 

Läs hela pressmeddelandet i vårt nyhetsrum på Mynewsdesk

Brother dokumentskanner