Tillagd i varukorg
  1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2018
  5. När allt-i-ett-skrivaren blir en del av inredningen

När allt-i-ett-skrivaren blir en del av inredningen

Brother DCP-J772DW och DCP-J774DW är prisvärda lättanvända allt-i-ett-skrivare som passar perfekt i hemmet eller på det mindre kontoret.

Skrivare behöver inte längre vara tråkiga grå lådor som göms undan för att de inte matchar inredningen hemma eller på kontoret.

En mindre allt-i-ett-skrivare förekommer allt oftare i hem som har flera datorer, surfplattor och smartphones. Detsamma gäller för mindre kontor. Där hittar man vanligtvis den nödvändiga enheten för utskrift, skanning och kopiering diskret placerad i ett hörn. Det finns dock ingen anledning att gömma Brothers nya allt-i-ett-skrivare. De är kompakta, eleganta, effektiva och användarvänliga – och du kan få dem i svart eller vit design.


Välj mellan svart eller vit

Trots olika produktnamn är DCP-J772DW och DCP-J774DW nästan identiska. Den enda skillnaden är färgen- den ena är svart och den andra vit.


Skrivarna har trådlös nätverksanslutning och flera praktiska funktioner som gör dem väl lämpade för hemmet eller det mindre kontoret. 
De har en utskriftshastighet på upp till 12 sidor/minut i svartvitt och 10 sidor/minut i färg, automatisk dubbelsidig utskrift och pappersmagasin för 100 ark som standard. 
Skrivarna används med en 6,8 cm pekskärm och är kompatibla med webbtjänster så som Dropbox, Microsoft OneDrive, Evernote, Microsoft Note, Google Cloud och Google Drive.