1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2018
  5. Skriv ut etiketter i regnbågens alla färger

Skriv ut etiketter i regnbågens alla färger

Brothers nya revolutionerande etikettskrivare VC-500W skriver ut färgglada etiketter, namnbrickor och presentetiketter i regnbågens alla färger - utan att använda bläck. Etikettskrivaren använder ZINK-teknik (zero ink), där skapas färger med termisk inverkan av färgkristaller i tillhörande etikettrullar. 

Glöm gamla namnbrickor med svart text och tråkig vit bakgrund. Etiketter och namnbrickor är inte längre vad de en gång var. Nu ska de vara i färg med bilder, logotyper, emojis, symboler och text är i glada färger. 

VC-500W är unik i sin prisklass. Du behöver inte byta bläckpatroner, utan bara använda särskilda CZ-ettikettrullar i löpande längd. ZINK-tekniken är redan känd från små fotoskrivare, som ett antal japanska och amerikanska bild- och smarttelefontillverkare har lanserat.

Brother tar en helt annan riktning med etikettskrivaren VC-500W. Etikettskrivaren använder CZ-rullar som finns i fem olika bredder, 9, 12, 19, 25 och 50 mm. På så vis kan du producera etiketter och skyltar i den storlek du behöver. Rullarna är fem meter långa, vilket gör det möjligt att skriva ut namnbrickor, inomhusskyltar, etiketter till mappar etc. från en och samma rulle. 

Brother VC-500W har anslutning via USB och Wi-Fi. Via den medföljande programvaran för etikettdesign, kan du via datorn designa dina etiketter. En kostnadsfri app, Colour Label Editor, finns även tillgänglig för smartphone eller surfplatta.  

Du kan enkelt designa egna etiketter med olika färger, olika teckensnitt, importera bilder och logotyper, skapa namnbrickor och etiketter med röda varningssymboler för exempelvis varningsskyltar.

Brother VC-500W meddelar automatiskt när det är dags att byta etikettrulle. Använder du appen eller designprogramvaran på din dator, kan du se på skärmen hur mycket av rullen som har använts.

Exempel på användningsområden för VC-500W är besöksbrickor på företag och deltagare på konferenser eller utställningar. Uppmärkning av mat, medicin, kontorsmappar, för inomhusskyltar på dörrar eller väggar etc. är andra användningsområden. 

Pris och leverans
VC-500W finns tillgänglig hos återförsäljare runt om i landet med rek. pris 1 832 SEK exkl. moms eller 2 290 SEK inkl. moms. Etikettskrivaren kommer med en CZ-etikettrulle, en rengöringskassett, USB-kabel och nätadapter.

Om ZINK 

ZINK Holdings LLC är ett privatägt företag som grundades för att ge miljoner konsumenter tillgång till magin i ZINKs Zero Ink-produkter. ZINK har sitt huvudkontor i Edison, New Jersey. Forskningscentret ligger i Billerica, Massachusetts, medan tillverkning sker i Whitsed, North Carolina. Se mer på www.zink.com

Brother färgetikettskrivare