1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2019
  5. Smidigt, enkelt och underhållsfritt – så kan All in Box förändra ditt sätt att skriva ut

Smidigt, enkelt och underhållsfritt – så kan All in Box förändra ditt sätt att skriva ut

Vårt genialiskt enkla All in Box-koncept banar väg för en ny era av bekvämlighet och ger mindre kontor och hemmakontor runt om i Europa ett helt nytt och smidigt sätt att tillgodose sina utskriftsbehov.

All in Box har utformats för största möjliga kundnytta och tar hand om dina utskriftsbehov i tre år* genom att erbjuda garanterat oavbrutna utskrifter. Konceptet finns både för laser- och bläckstråleskrivare. 

 
En innovation i smidighet

Att inse att du har slut på bläck eller toner, oftast när du har som mest bråttom eller är mitt i en viktig utskrift, är kanske ett av de största irritationsmomenten när det gäller skrivare.

All in Box är en lösning som hjälper dig att spara tid och pengar och sänka stressnivån genom att säkerställa att du alltid har det du behöver för att din maskin ska fungera optimalt


Paketet innehåller inte bara tre års bläckförbrukning utan även tre års servicegaranti så att du inte behöver oroa dig om något skulle hända med skrivaren.

 

Utskriftskapacitet som är bra för både plånboken och miljön 

Bläckpatroner med extra hög kapacitet ger helt nya nivåer av skrivarkraft. All in Box-skrivarna med bläckstråleteknik levereras med fyra bläckpatroner som motsvarar kapaciteten hos 105 vanliga bläckpatroner**. All in Box-lösningen för laserskrivare levereras med tonerkassetter som har fem gånger större kapacitet än vanliga tonerkassetter i svartvitt.

Den här skrivarkraften är inte bara bra för plånboken – den är dessutom bättre för planeten. 

Oavsett om du slipper åka till butiken eller beställa varor på nätet ger förbrukningsvaror som håller längre mindre koldioxidutsläpp, vilket gör All in Box till ett smidigare, grönare koncept.

Ännu en miljömässig fördel är att den höga kapaciteten reducerar plastförbrukningen för varje sida som skrivs ut.

 

Attraktivt koncept med fantastisk potential 

Vi erbjuder fyra All in Box-paket med två alternativ för laserskrivare och två för bläckstråleskrivare så att det finns en lösning för varje tänkbart behov. 

Henning Elkjær, Marketing Director och Sales Director säger: – Genom att erbjuda garanterat oavbruten, problemfri utskriftskapacitet och minskade utskriftskostnader ger All in Box-konceptet privatpersoner och företag mer tid att koncentrera sig på det som är viktigt.     

– De första reaktionerna på erbjudandet har varit extremt positiva och efterfrågan ökar snabbt. Vi hoppas att All in Box ska fortsätta att locka användare som söker ett enklare, effektivare sätt att sköta sina utskrifter.

 I november finns alla våra All in Box modeller på kampanj. Läs mer om All in Box här eller se videon här

 * Papper ingår inte i paketet. Kapaciteten anges i enlighet med ISO/IEC 19752 (laser) och ISO/IEC 24711 (bläckstråle).

** Jämförelse mellan kostnaden för Brother All in Box-skrivare och kostnaden för DCP-J572DW, plus antalet ytterligare LC3211-bläckpatroner som krävs för att skriva ut samma antal sidor som LC3235XL-patronerna (6 000/5 000 svartvitt/färg, ingår i All in Box). Sidkapaciteten baseras på ISO/IEC 24711. Priset baseras på tillverkarens rekommenderade försäljningspris (euro), maj 2019. Kapaciteten för medföljande bläckpatron har tagits med i beräkningen.