1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2019
  5. Brother tilldelas “Good Design Award 2019” i 5 kategorier

Brother tilldelas “Good Design Award 2019” i 5 kategorier

 

Brother är branschledande inom produktion av bland annat skrivare, skannrar och etikettskrivare och har tilldelats "Good Design Award 2019" i 5 kategorier.

Brother tilldelades sin första utmärkelse 1960 för en symaskin, och har sedan dess mottagit utmärkelsen 211 gånger för olika produkter, inklusive årets. Årets utmärkelse är 27: e året i rad sedan 1983 som Brother har vunnit Good Design Awards.

Produkterna som mottog utmärkelsen var mobila skannern ADS-1700W samt det senaste tillskottet av etikettskrivare TD-4410D, TD-4420DN, TD-4520DN och TD-4550DNWB*.

Henning Elkjær, Nordic Marketing Director & Sales Director hos Brother Nordic A / S säger: ”Good Design Award bedömer inte bara produktens utseende utan också användarupplevelsen, produktens miljöpåverkan samt förmåga att presentera nya idéer för samhället. Att erhålla utmärkelsen är ett erkännande av den övergripande prestationen för alla involverade i att utveckla, tillverka och leverera våra produkter och tjänster.

Med vårt motto "At Your Side" sätter vi alltid kunden först genom att utforma produkter som uppfyller deras behov.

Om Good Design Awards

Good Design Award har varit det enda omfattande designutvärderings- och kommunikationssystemet i Japan sedan 1957. Många företag och designers, både i och utanför Japan, bidrar till att förbättra industrin och designkvaliteten. "G Mark", symbolen för utmärkelsen, är känd för att representera god design. 

Läs mer om Good Design Awards här: http://www.g-mark.org/?locale=en

 

*Övriga produktkategorier var, mobilapplikationer för broderier, LED-skrivare och ScanNCut.