1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2019
  5. Samarbete mellan Y Soft och Brother skapar ännu bättre lösning för utskriftshantering

Samarbete mellan Y Soft och Brother skapar ännu bättre lösning för utskriftshantering

-- YSoft SafeQ för integrerad utskriftshantering och skanning ingår nu i Brothers multifunktionsenheter --

13 maj 2019 – Företaget Y Soft® och Brother har meddelat att  YSoft SafeQ nu är tillgängligt som en integrerad lösning i Brothers multifunktionsenheter. YSoft SafeQ ger företag möjlighet att centralisera sin utskriftshantering och skanning.

Nu kan företag i alla storlekar dra nytta av ökad produktivitet, förbättrad dokumentsäkerhet och minskade utskriftskostnader tack vare YSoft SafeQ i Brothers utskriftsenheter. På den integrerade plattformen kan företagen lägga till de YSoft SafeQ-funktioner de behöver, i form av programpaket eller enskilda programmoduler. Kunder som använder Brothers multifunktionsenheter kan välja YSoft SafeQ-lösningar för utskriftshantering, automatiserad skanning eller en kombination av båda. 

Brothers integrerade terminal blir nu en del av Y Soft- familjen med integrerade terminaler som stöder världens mest populära varumärken. Särskilda Brother-team inom försäljning och teknisk försäljning utbildas för att utforma och implementera den perfekta lösningen som kan tillgodose behoven hos varje enskilt företag, oavsett storlek. Eftersom YSoft SafeQ är uppbyggt i moduler kan alla organisationer känna sig trygga med att YSoft SafeQ och Brother kan stötta dem på det mest kostnadseffektiva sättet i takt med att verksamheten växer och utvecklas.  

Brothers integrerade terminal ger användare och administratörer tillgång till alla de viktigaste funktionerna i YSoft SafeQ, inklusive säker pull-printing, verktyg för kostnadsminskningar, processer för ökad produktivitet samt omfattande rapportering för övervakning och kontroll. Brothers kunder kan dessutom utnyttja YSoft SafeQ-lösningar för avancerad skanning som omvandlar repetitiva pappersbaserade processer till automatisk digital skanning, bearbetning och säker leverans till fördefinierade destinationer. Skanningsflödena kan dessutom utföra avancerad OCR-bearbetning (Optical Character Recognition) inklusive indexering, så att dokumenten går lättare att hitta, och textredigering.

 – Tack vare kompatibiliteten mellan Brothers enheter och YSoft SafeQ kan vi bredda vårt utbud av utskriftstjänster och erbjuda en ännu bättre företagslösning som är flexibel, säker och effektiv. Det här samarbetet är ett svar på de utmaningar och krav som företagen upplever när det gäller utskrifter, och har anpassats efter deras behov för att frigöra värdefull tid och resurser, säger Chris Marshall, Director of Business Printing & Solutions på Brother International Europe.

– I samband med att företagen genomgår en digital omvandling för att öka sin produktivitet kan utskriftstjänster, och i synnerhet automatiserad skanning, innebära betydande tidsbesparingar och snabbare tid till marknad.  Vi har ett nära samarbete med Brother för att ge företag i hela världen möjlighet att ta del av dessa fördelar inom utskriftshantering och skanning, säger Lukáš Maňásek, försäljningsdirektör på Y Soft.

Om Y Soft

Y Soft erbjuder intelligenta kontorslösningar som bidrar till att utveckla smarta företag. Vår plattform YSoft SafeQ används av företag i alla storlekar för att hantera, optimera och säkra deras processer och arbetsflöden inom utskrifter och digital bearbetning. Våra lösningar för 3D-utskrifter fokuserar på utbildningssektorn och erbjuder unika möjligheter för effektivisering och kostnadsbesparingar.

Företaget grundades år 2000 och har sitt huvudkontor i Brno, Tjeckien, med kontor i Nord- och Latinamerika, Europa, Mellanöstern/Afrika (EMEA) samt Asien och Stillahavsområdet (APAC). Mer information finns på  www.ysoft.com.

Om Brother

Grundat i Japan för över hundra år sedan av två bröder vid namn Masayoshi och Jitsuichi. Idag är Brother ett globalt erkänt tekniskt företag och varumärke. Företaget har verksamheter i över 40 länder och regioner.

Brothers produkter omfattar bland annat skrivare, allt-i-ett-enheter, skannrar och märkmaskiner. I en era som präglas allt mer av digitala funktioner och smart teknik kan företaget bland annat erbjuda mobila utskriftslösningar och Managed Print Services (MPS).