1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2020
  5. Kompakta skannrar som du kan ha i fickan eller väskan

Kompakta skannrar som du kan ha i fickan eller väskan

Med Brothers tre nya mobila skannrar blir det enklare än någonsin att omvandla dina pappersdokument till digitalt format, var du än befinner dig. Brother-skannrarna får ström via datorns USB 3.0-port, och den största modellen har även ett inbyggt Li-ion-batteri.

 

De flesta tänker på skannern som en maskin som man har stående på kontoret, inte något som man har i väskan eller jackfickan. Även om det många gånger hade varit praktiskt att kunna ha det. Och nu är det möjligt.

Brother har haft stora framgångar med sina mobila skrivare och lanserar nu den nya skannerserien DSmobile. Eftersom skannrarna är små och kompakta är de lätta att ta med när man är ute hos kunder och behöver skanna dokument, kalkylark eller avtal. Skannrarna omvandlar pappersdokumenten till digitalt format som kan bearbetas direkt på en dator eller skickas via e-post.

Det kan vara praktiskt för hantverkare, säljare, revisorer och ingenjörer som har dokument som de vill kunna digitalisera på en gång.

Brothers tre nya mobila skannrar får nämligen ström via datorns USB 3.0-port. Den största modellen har dessutom ett inbyggt Li-ion-batteri som ser till att den kan arbeta utan att den är ansluten till datorn.

Tre mobila modeller

Brothers nya eleganta och praktiska serie med mobila skannrar består av tre modeller. De ligger på olika prisklasser och vänder sig med sina egenskaper och funktioner till användare med varierande behov och önskemål.

Den minsta modellen, Brother DSmobile DS-640, är enkel och smidig att använda. Den kan skanna upp till 15 sidor (A4) per minut i svartvitt eller färg. Den medföljande programvaran gör det enkelt att skanna allt från dokument i standardformat till mindre dokument som kvitton och id-kort. DS-640 får ström via USB 3.0-porten på användarens bärbara eller stationära dator.

Brother DSmobile DS-740D är ett mer avancerat alternativ. Den kan skanna tvåsidiga dokument, vilket optimerar arbetsflödet. DS-740D skannar dokumenten i en platssparande, u-formad bana. DS-740D kan skanna såväl A4-dokument som kvitton och id-kort och mycket annat. Även den här modellen får ström via USB 3.0-porten på användarens bärbara eller stationära dator.

Sist men inte minst har vi DSmobile DS-940DW, som är Brothers version av en ultramobil skanner för krävande användningsområden. Den har inbyggt uppladdningsbart batteri och kan skanna till mikro-SD-kort, vilket gör det möjligt att skanna där du är utan att behöva ansluta den till en dator. Brother DS-940DW har samma hastighet som de övriga skannrarna i serien. Det betyder att även den här modellen kan skanna 15 sidor i minuten enkelsidigt och 30 ipm (15 ark) för tvåsidiga dokument.

Ytterligare information

Fredrik Pauli, Nordic Product Manager, fredrik.pauli@brother.se