1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2020
  5. Brother International Europe ingår partnerskap med Kofax för återförsäljning av ControlSuite™ i global skala

Brother International Europe ingår partnerskap med Kofax för återförsäljning av ControlSuite™ i global skala

Brother International Europe meddelar i dag sitt partnerskap med Kofax® för att erbjuda en inbyggd lösning för utvalda laserskrivare, multifunktionsenheter och bläckstråleskrivare från Brother. Särskilda Brother-team inom försäljning och teknisk försäljning kommer att utbildas för att implementera Kofax ControlSuite och ge organisationer och företag möjlighet att hantera, säkra och styra dokument med integrerad utskriftshantering, skanning och dokumentsäkerhet.

– Kofax ser fram emot samarbetet med Brother, säger Chris Strammiello, Senior Vice President of Channels på Kofax. – Deras prisbelönta bildbehandlingsteknik i kombination med vår marknadsledande säkerhets- och automatiseringsprogramvara kommer att skapa en värdefull, omfattande och attraktiv lösning.

ControlSuite är nästa generations programvarulösning för utskriftshantering, skanning och dokumentsäkerhet, som förenklar och möjliggör central hantering och styrning av det innehåll som strömmar genom mobila och stationära enheter, e-post- och utskriftsflöden. ControlSuite hanterar, säkrar och styr dessutom aktivt i stort sett alla aspekter av den dokumentdistribution som sker via utskrift, skanning, överföring och lagring inom hela företaget – för alla kombinationer av hybridsystem, teknologier och enheter. Det ger en oöverträffad produktivitet tack vare integrerade processer för utskrift, skanning och arbetsflöden.

– Dagens företag löper större risk att drabbas av stora materiella förluster till följd av dokumentrelaterade risker än säkerhetsrisker. Kompatibiliteten mellan Brothers enheter och ControlSuite löser den största utmaningen med säker dokumenthantering: att säkerställa att informationen hamnar i rätt händer genom en enda, smidig lösning som minskar mängden misstag och maximerar produktiviteten, säger Chris Marshall, Director of SMB Printing & Solutions.

 

ControlSuite passar perfekt ihop med Brothers laserenheter för små och medelstora företag. Lösningen möjliggör säker hantering och styrning av dokument och underlättar efterlevnad med hjälp den automatiska spårningsfunktionen som gör det lätt att följa hur dokumenten hämtas och används.

– För företag i alla storlekar spelar IT, och i synnerhet informationssäkerhet, en avgörande roll för dokumenthantering och efterlevnad, säger Jacqui Hendriks, Research Manager – European Imaging, Printing and Document Solutions på IDC. – När en ny strategi för dokumenthantering implementeras måste IT-experterna hitta lösningar som skapar stabil säkerhet för kontorets varierande och föränderliga miljöer. Tack vare samarbetet med Kofax kan Brother erbjuda ett bredare utbud av säkerhetslösningar som kan hjälpa organisationer att styra sin digitala omvandlingsprocess. Kofax är en ledande global aktör på marknaden för enhets- och utskriftshantering. 
Brothers och Kofax produkterbjudande ControlSuite kommer att vara tillgängligt under andra kvartalet 2020.

Om Kofax

Kofax programvara gör det möjligt för företag att arbeta enligt devisen Work Like Tomorrow™ – redan i dag. Kofax plattform för intelligent automatisering hjälper företag att effektivisera informationsintensiva affärsprocesser, minska mängden manuellt arbete och misstag, minimera kostnaderna och öka kundengagemanget. Vi kombinerar robotiserad processautomatisering, intelligent skanning och dokumenthantering, processtyrning, mobilitet, engagemang och analys för att förenkla implementeringen och skapa dramatiska resultat som minimerar efterlevnadsrisker och ger ökad konkurrenskraft, tillväxt och lönsamhet. Kofax ger snabb avkastning på investerat kapital för över 20 000 kunder inom finansiella tjänster, försäkringar, myndigheter, sjukvård, leveranskedja, outsourcing och flera andra segment. Kofax levererar sina prisbelönta program och lösningar via sin organisation för direktförsäljning och service samt genom över 650 indirekta kanalpartners och integratörer i över 60 länder i hela Nord- och Sydamerika, Europa, Mellanöstern och Afrika samt Asien-Stillahavsregionen. Mer information finns på kofax.com.

Om Brother
Grundat i Japan för över hundra år sedan av två bröder vid namn Masayoshi och Jitsuichi. Idag är Brother ett globalt erkänt tekniskt företag och varumärke. Företaget har verksamheter i över 40 länder och regioner. Brothers produkter omfattar bland annat skrivare, allt-i-ett-enheter, skannrar och märkmaskiner. I en era som präglas allt mer av digitala funktioner och smart teknik kan företaget bland annat erbjuda mobila utskriftslösningar och Managed Print Services (MPS).