1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2020
  5. Nya mobila etikett- och kvittoskrivare från Brother som tål tillvaron ute på fältet

Nya mobila etikett- och kvittoskrivare från Brother som tål tillvaron ute på fältet

Butiker, restauranger, lager, transport och service är typiska målgrupper för Brothers nya serie robusta små etikett- och kvittoskrivare. De har olika anslutningsmöjligheter och är lätta att bära med sig. Utskrifterna kan fås med en bredd på upp till tre tum. 

 

Skrivare associeras ofta med stora kontorsmaskiner som står på ett bord eller i hörnet av kontoret där de inte är i vägen. Men så måste det inte vara. Etikett- och kvittoskrivarna från Brother är mobila så att du kan ta med dig dem i väskan, och eftersom de klarar många olika uppgifter är de ett oumbärligt hjälpmedel för mängder av medarbetare inom detaljhandel, lager och service.

 

Brothers fyra nya medlemmar i den robusta RJ-familjen är utformade för trådlös utskrift av allt från etiketter och prislappar till böter och kvitton, i stort sett överallt där användaren befinner sig. De tål såväl fukt som slag och stötar.

 

Två av Brothers nya etikett- och kvittoskrivare – RJ-2035B och RJ-2055WB – kan skriva ut med två tums bredd, medan RJ-3035B och RJ-3055WB klarar lite bredare utskrifter på tre tum.

 

– Vi kan se en starkt tilltagande efterfrågan på små mobila etikett- och kvittoskrivare som kan anpassas till den enskilda uppgiften, men som samtidigt är så flexibla att de kan användas inom många olika branscher. De fyra nya RJ-skrivarna vänder sig till ett område i tillväxt, förklarar Fredrik Pauli, Nordic Product Manager för Brother Sverige, filial till Brother Nordic A/S, Danmark

 

Brothers fyra nya etikett- och kvittoskrivare kan skriva ut upp till fyra tum per sekund (ips) med hög kvalitet (203 dpi). De fungerar tillsammans med de flesta skrivarspråk och alla fyra har Bluetooth. RJ-2055WB och RJ-3055WB har dessutom inbyggt Wi-Fi.

 

De levereras med axelrem, bälteshållare och återuppladdningsbart batteri. Dessutom kan man som extra tillbehör köpa en biladapter till anställda som arbetar på vägarna med exempelvis service, distribution, postutdelning eller utskrift av parkeringsböter.

 

Dessutom tål Brothers nya RJ-etikett- och kvittoskrivare fukt och damm enligt gällande IP54-certifieringar och klarar ett fall från 2,5 meters höjd utan att gå sönder. Detta kräver dock att skrivaren ligger i en särskild stötdämpande skyddsväska som finns att köpa som extra tillbehör.

 

Ytterligare information

Fredrik Pauli, Nordic Product Manager för Brother Sverige, e-post fredrik.pauli@brother.se

Kvinna märker upp varor i livsmedelsbutik