1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2021
  5. Brother undertecknar avtal med BlueStar om att distribuera termoskrivare

Brother undertecknar avtal med BlueStar om att distribuera termoskrivare

Utskrifts- och teknikspecialisten Brother har undertecknat ett avtal med BlueStar om att distribuera Brothers termoskrivare i hela Europa. 

 

BlueStar™, som grundades som United Radio, Inc. år 1929, är en ledande global distributör av lösningar för digital identifiering, mobilitet, kassateknik, RFID, digitala signaturer och säkerhetsteknik. 

 

Det nya avtalet innebär att de två företagen kommer att samarbeta för att distribuera Brothers Auto ID-sortiment på den europeiska marknaden med BlueStars mervärdestjänster, som ger återförsäljare tillgång till kompletta lösningar, affärsutveckling och marknadssupport. 

 

Brothers fullständiga Auto ID-portfölj med termoskrivare kommer att vara tillgänglig för distribution genom BlueStar som en del i det nya avtalet, inklusive serierna med mobila PJ- och RJ-skrivare, stationära TD-skrivare och industriella TJ-skrivare.

 

Andrew Broadbent, European Product Manager – Speciality Print Solutions på Brother International Europe kommenterar det nya samarbetet: 
– Det är en enormt spännande tid att påbörja det här nya samarbetet med BlueStar, eftersom vi snabbt utökar vår portfölj av termoskrivare. BlueStar strävar efter att leverera branschens bästa kundservice, vilket stämmer väl överens med Brothers eget motto ’At your side’ och ger oss möjlighet att leverera utrustning av högsta kvalitet på bästa möjliga sätt. 


Det nya avtalet med BlueStar inleds officiellt i juni 2021 och omfattar Brothers Auto ID-sortiment av termoskrivare och etikettskrivare. 


Om Brother

Över 100 år av innovation har gjort Brother till den globala leverantör av affärslösningar som det är i dag. Företaget grundades som Yasui Sewing Machines Co i Japan 1908 och bytte senare namn till Brother. I dag är företaget verksamt i fler än 40 länder över hela världen. Brother har kontinuerligt utvecklats och anpassat sig för att ständigt uppnå nya framgångar på en föränderlig marknad. Från Managed Print Services till skrivare, skannrar och etikettenheter – Brothers produkter och tjänster har utformats för att öka effektiviteten, främja produktiviteten och underlätta samarbetet på arbetsplatsen. 

 

Om BlueStar 

BlueStar är den ledande globala distributören av lösningar inom digital identifiering, mobilitet, kassateknik, RFID, IoT, AI, AR, M2M, digitala signaturer, nätverk, blockkedja och säkerhetsteknik. BlueStar arbetar exklusivt med Value-Added Resellers (VAR) för att erbjuda kompletta lösningar, anpassade konfigurationslösningar, affärsutveckling och marknadssupport. Företaget tillhandahåller unik kompetens, erbjuder prisbelönt teknisk support och är ett auktoriserat servicecenter för ett växande antal tillverkare. BlueStar är exklusiv distributör av lösningsserien In-a-Box™, som levererar hårdvara, mjukvara och viktiga tillbehör i ett enda paket med tekniska lösningar för alla vertikaler, samt BlueStars HybridSaaS-program som tillhandahåller leasing-/abonnemangstjänster för hårdvara, mjukvara och servicepaket. Mer information finns på www.bluestarinc.com.

 

 

Bilder och färgrutor med Brother etikettskrivare