1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2021
  5. Nya robusta och integrerbara industriella etikettskrivare

Nya robusta och integrerbara industriella etikettskrivare

 

Brother lanserar nya robusta och integrerbara industriella etikettskrivare med direkt termoteknik och termotransferteknik.

 

Brother står redo att öka effektiviteten, hållfastheten, integrationsmöjligheterna och regelefterlevnaden för etikettutskrifter med sin nya serie industriella etikettskrivare som lanseras i hela Europa.

TJ-serien har skapats för höga utskriftsvolymer på över 1 000 etiketter om dagen och består av åtta enheter, perfekt lämpade för användning inom tillverkning, transport och logistik, detaljhandel samt hälso- och sjukvård.

Skrivarna säkerställer minimal nedtid och maximal produktivitet, med snabba utskriftshastigheter på upp till 356 mm/sek, stor bandkapacitet och inbyggd hållfasthet.

Brother har lanserat banbrytande etikettenheter sedan 1989 och har utnyttjat sitt japanska arv och sin branschledande kunskap inom forskning och utveckling för att leverera högsta prestanda för tuffa produktionsmiljöer.

Fredrik Pauli, Nordic Product Manager, Brother Sverige, säger: – TJ-serien med industriella etikettskrivare har utvecklats med hjälp av Brothers omfattande erfarenhet för att förse företagen med enheter som de kan lita på fullt ut.

– Serien erbjuder en mängd fördelar som ökar effektiviteten, hållfastheten och regelefterlevnaden för etikettutskrifter. Kompatibiliteten med alla de vanligaste skrivarspråken ger en oerhört smidig konfiguration. Det här är ett måste för alla företag som skriver ut upp till och över 1 000 etiketter om dagen och som vill ha smidiga processer och sänkta kostnader.

Tack vare olika anslutningsmöjligheter, inklusive Wi-Fi och Bluetooth, är TJ-serien perfekt lämpad för utskrift av en mängd olika etiketter, bland annat förpackningsetiketter, frakt- och följesedlar, produktetiketter, palletiketter, returetiketter och certifieringsetiketter. 

Serien ingår i Brothers sortiment av industriella skrivare som genererar högkvalitativa utskrifter på upp till 300 dpi. Eftersom etiketterna håller sig tydliga och läsbara genom hela leveranskedjan lämpar de sig perfekt för frakt.

Enheterna kan enkelt integreras i befintliga processer eftersom TJ-serien är kompatibel med alla de vanligaste skrivarspråken, inklusive ZPL2-emulering. De är designade för maximal produktivitet med en smidig funktion för medieladdning och större bandkapacitet som ger färre bandbyten, så att du kan arbeta effektivare och spara pengar på lång sikt. 

Serien består av totalt åtta modeller.

TJ-4422TN och TJ-4522TN har en inbyggd upprullningsfunktion så att etiketterna samlas i en prydlig rulle inuti enheten medan de skrivs ut. Det garanterar ordning och reda, och den utskrivna rullen kan plockas ut när det behövs.

Det tåliga metallhöljet och ramen runt de industriella skrivarna förlänger livslängden så att du får bekymmersfria utskrifter under längre tid – även i de allra tuffaste produktionsförhållanden. 

LED-, LCD- eller pekskärm ger enkel navigering och gör de pålitliga industriella skrivarna enkla att använda.
De nya industriella etikettskrivarna i TJ-serien finns hos Brothers återförsäljare.


LED-, LCD- eller pekskärm ger enkel navigering och gör de pålitliga industriella skrivarna enkla att använda.
De nya industriella etikettskrivarna i TJ-serien finns hos Brothers återförsäljare från och med (datum).

TJ-4020TN har en utskriftsupplösning på 203 dpi och utskriftshastighet upp till 254 mm/sek.


TJ-4021TN har samma funktioner som TJ-4020TN, men är dessutom utrustad med pekskärm.


TJ-4120TN har högre utskriftsupplösning på 300 dpi och en utskriftshastighet på 178 mm/sek.  


TJ-4121TN har samma funktioner som TJ-4120TN och är dessutom utrustad med pekskärm.


Med TJ-4420TN får du en utskriftsupplösning på 203 dpi och en utskriftshastighet på 356 mm/sek.


TJ-4422TN har samma funktioner som TJ-4420TN, men är dessutom utrustad med pekskärm och inbyggd upprullningsfunktion.


Med TJ-4520TN får du en högre utskriftsupplösning på 300 dpi och en utskriftshastighet på 305 mm/sek. 


TJ-4522TN har samma funktioner som TJ-4520TN, och är dessutom utrustad med pekskärm och inbyggd upprullningsfunktion.


TJ-serien med industriella etikettskrivare kommer att vara tillgänglig i Sverige i februari
. Läs mer om serien här.