1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2021
  5. Brother lanserar särskilt utskriftspaket för märkning av bredbandsinfrastruktur och kablar

Brother lanserar särskilt utskriftspaket för märkning av bredbandsinfrastruktur och kablar

Den globala skrivartillverkaren Brother presenterar stolt märkmaskinen PT-E550WNIVP – en ny specialutvecklad produkt för märkning av bredbandsinfrastruktur och kablar. En serie nya självlaminerande taper har också tillkommit i Brothers märkningssortiment för att komplettera lanseringen. 

Det nya paketet innehåller allt som behövs för märkning av bredbandsinfrastruktur och kablar, inklusive manöverpaneler, manöverkablar, fiberoptiska kablar, frontpaneler, rackskåp och utrustning. Med hjälp av Brothers specialutvecklade Pro Tape-serie, som omfattar tape med stark fästförmåga, flexibel ID, självlaminerande tape och manipuleringsskyddade säkerhetsetiketter, skapar PT-E550WNIVP långsiktigt hållfasta etiketter i enlighet med identifieringsstandarderna ANSI TIA-606-C och ISO/IEC 14763-2 för märkning av bredbandsinfrastruktur.

Thomas Björnfalk, Country Manager på Brother Sverige kommenterar den nya lanseringen så här:
– Den här Wi-Fi-kompatibla och användarvänliga märkmaskinen är det perfekta verktyget för alla som jobbar med bredbandsinfrastruktur. Det är en universallösning för alla tänkbara användningsområden. Brothers märkmaskin PT-E550WNIVP är snabb, robust och pålitlig, och den avancerade kniven gör att etiketterna skrivs ut i en lång remsa, behåller rätt nummersekvens och är enkla att lossa – vilket gör det lätt att märka rätt. 

– Vi är dessutom enormt stolta över att kunna presentera våra nya självlaminerande taper. Som många av våra andra taper har även våra självlaminerande taper ett hållbart laminat som appliceras över texten vid utskrift. Till skillnad från konkurrerande märken innebär Brothers innovation att nätverkstekniker kan använda en 24 mm bred etikett på de tjockare CAT6A -nätverkskablarna och säkerställa att texten är helt skyddad mot nötningsskador.

PT-E550WNIVP är kompatibel med Windows och Mac, och med mobila enheter via Brothers app iLink&Label. Det gör att användarna enkelt kan ansluta till sina  Fluke Networks’ LinkWare™ Live-projekt i molnet och överföra alla kabel-ID:n de behöver till märkmaskinen för snabb, korrekt märkning av kablar. Appen är ett resultat av Brothers samarbete inom Fluke Networks LinkWare™ Live-partnerprogram och möjliggör en sömlös integration av systemet med Brothers märkmaskin PT-E550WNIVP.
Thomas Björnfalk tillägger:
– Den här kompatibiliteten säkerställer att användarna kan skriva ut många etiketter enkelt och effektivt, och förhindrar den felmärkning av kablar som ofta sker när varje kabel-ID matas in manuellt.
– Märkmaskinen PT-E550WNIVP går även att ansluta till Brother-appen Mobile Cable Label Tool, så att användarna kan skapa och skriva ut etiketter från mobilen, var och när som helst.
 
Paketet, som nu finns att köpa, innehåller märkmaskinen PT-E550WNIVP, en kassett med 24 mm självlaminerande tape i svart på vitt och en kassett med 9 mm tape med stark fästförmåga i svart på vitt, samt en nätadapter och ett uppladdningsbart batteri. Allt levererat i en praktisk förvaringsväska.

Du kan ladda ned de kostnadsfria apparna från Brother på www.brother.eu/E550Wapps