1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2021
  5. Brother lanserar skrivarserie för effektivare arbete på hemmakontoret

Brother lanserar skrivarserie för effektivare arbete på hemmakontoret

Den ledande skrivartillverkaren Brother lanserar en serie professionella kvalitetsskrivare som är perfekta för hemmakontoret.
Serien av bläckstråleskrivare för hemmakontoret omfattar tre enheter med mängder av funktioner som hjälper användare på hemmakontor och små företag att jobba effektivt och uppkopplat.

Varje enskild skrivare har olika professionella funktioner, bland annat trådlös anslutning, LCD-pekskärm och hög utskriftshastighet för att möjliggöra snabb och smidig utskrift och skanning av högkvalitativa dokument. Serien använder även bläckpatroner med hög kapacitet som hjälper användaren att uppnå stora besparingar på utskriftskostnaderna. 

Thomas Björnfalk, Country Manager, Sverige, kommenterar den nya lanseringen på följande sätt: ”Dagens hybridarbetande arbetskraft och småföretag behöver snabb, tillförlitlig och kostnadseffektiv utskriftsteknik för att etablera, utveckla och utöka sin verksamhet – och Brothers serien bläckstråleskrivare för hemmakontoret är det perfekta hjälpmedlet för att uppnå detta. 

Maskinerna är kompakta med stilfull design som smälter in fint i det moderna hushållet. Vi är glada över att kunna erbjuda dessa enheter nu när så många av oss tillbringar så mycket mer tid i hemmet.” 
En av modellerna ingår även i det växande utbudet av All In Box-enheter – ett utskriftspaket som har utformats för att hjälpa användarna att arbeta mer effektivt och sänka sina utskriftskostnader ytterligare. Det här oslagbara paketet innehåller allt som behövs för att använda skrivaren i tre år*, inklusive tre års förbrukning av bläck i form av bläckpatroner med hög kapacitet.

Serien av bläckstråleskrivare för hemmakontoret består av tre modeller och är tillgänglig via Brothers återförsäljare i hela landet.

MFC-J4340DW erbjuder automatisk dubbelsidig utskrift med en upplösning på 1 200 x 4 800 dpi** och utskriftshastigheter på upp till 20 ipm i svartvitt och 19 ipm i färg***. Med trådlös anslutning, en 4,5 cm stor LCD-skärm, pappersinmatning på 150 ark och automatisk dokumentmatare för 20 ark möjliggör den här modellen effektivare arbete. Den är dessutom kompatibel med mobilen – ladda bara ned appen Brother Mobile Connect. Enheten levereras med bläck för 3 000 sidor i svartvitt och 1 500 sidor*** i färg. 

Om du behöver ännu högre papperskapacitet bör du titta närmare på MFC-J4540DW. Den har samma funktioner som MFC-J4340DW, men möjliggör större pappersinmatning med två pappersfack som rymmer totalt 400 ark. Den har dessutom nätverksanslutning, 6,8 cm stor LCD-pekskärm och NFC (närfältskommunikation). 

MFC-J4540DWXL är en All In Box-modell med samma funktioner som MFC-J4540DW. Dessutom får du tillräckligt med bläck för 3 års utskrifter* tack vare bläckpatroner med hög kapacitet som ger upp till 6 000 sidor i svartvitt och 5 000 sidor i färg****. Du får med andra ord tre år av bekymmersfria utskrifter med den här modellen.

Alla modeller i serien kan drivas med standardbläckpatroner: svart (LC426BK) 3 000 sidor och färg (LC426CMY) – 1 500 sidor, samt bläckpatroner med hög kapacitet: svart (LC426XLBK) – 6 000 sidor och färg (LC426XLCMY) – 5 000 sidor. 

3 års garanti under förutsättning att enheten registreras på Brothers webbsida senast 60 dagar efter köpet.

* Papper ingår inte i paketet. Tjänsten baseras på en månadsförbrukning på cirka 200 sidor (60 % i svartvitt och 40 % i färg) i enlighet med ISO/IEC 24711 vid användning av de 4 medföljande bläckpatronerna.
** Horisontellt kontra vertikalt 
*** ISO/IEC 24734
**** I enlighet med ISO/IEC 24711