1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Brother får två nya globala utmärkelser för skrivare

Brother får två nya globala utmärkelser för skrivare

Brother är glada att kunna meddela att de har tilldelats två prestigefyllda internationella utmärkelser, Buyers Lab (BLI) Winter 2022 Pick Award för enastående SOHO allt-i-ett färg- bläckståleskrivare och för 15:e året i rad iF Design Award (2022) för ett antal av våra skrivare och appar.

BLI berömde Brothers funktionsrika MFC-J4300/J4500-serie för dess tillförlitlighet och enkla underhåll, mobila anslutningsmöjligheter, flexibilitet kring skanning och mycket god färgbildkvalitet. Det var ett av endast fem företag som fick ett Winter 2022 Pick Award.

Buyers Lab (BLI) Winter 2022 Pick Awarded Brother-produkter:

•    MFC-J4340DW
•    MFC-J4540DW
•    MFC-J4540DWXL

 

Dessutom belönades ett antal Brother-produkter av iF Design Award i fem kategorier, inklusive dator, användargränssnitt och gränssnitt för digitala medier.

Produkterna som får utmärkelser är:

•    DCP-J1200W all-i-ett bläckstråleskrivare
•    MFC-J4540DW all-i-ett bläckstråleskrivare
•    MFC-J6955DW all-i-ett bläckstråleskrivare
•    Color Label Editor2 app för etikettskrivare
•    Pro Label Tool app för märkmaskin

 

Försäljningsdirektör för Danmark och Norge, Henning Elkjaer på Brother Nordic A/S, säger: "Vi är så stolta över det erkännande som Brothers produkter får. Vi förbättrar ständigt våra produkter i linje med förändrade kundbehov och dessa utmärkelser visar att våra ansträngningar lönar sig.

"Brother är en frekvent vinnare i både BLI Pick Awards och iF Design Awards som visar den konsekventa prestandan och kvaliteten på våra skrivare och appar. Vi har något för alla, från hemmaanvändaren till professionella användare inom alla branscher.”

iF Design Award lanserades i Tyskland 1953 och lyfter fram kreativitet i design, användargränssnitt och användarupplevelse.

Keypoint Intelligence, arrangörer av BLI Winter 2022 Pick Award for Outstanding Achievement, är världens ledande och oberoende utvärderare av dokumenthanteringshårdvara, programvara och tjänster. Denna omgång av utmärkelser uppmärksammar de produkter som presterade bäst i Keypoint Intelligence labbtestning under de senaste sex månaderna.

Buyers Lab och iF Design Award till brother produkter