1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Skräddarsydda etiketter för dina specifika behov

Skräddarsydda etiketter för dina specifika behov

 

Vi vet att alla märkningsuppgifter inte kan göras med standardetiketter. Därför har Brother nu gjort det möjligt att beställa skräddarsydda etiketter i alla storlekar för att passa kundens behov av märkning. 

Brother kommer vid förfrågan från kund att undersöka möjligheterna att producera den specifika etiketten och ta fram kostnad. Priset beror på volymen och på specifikationerna. Skräddarsydda etiketter kan beställas i olika storlekar, färger, format och kvaliteter beroende på användningsområde. Det kan till exempel handla om specialskyltning, fraktetiketter, livsmedelsmärkning, festivaler, evenemang och projekt. Oavsett vad som behövs. Behöver du en lösning som håller länge, eller vill du ha etiketter som håller under en kortare tid?

Vi är "At your side", så på begäran undersöker vi alternativen för att producera den specifika etiketten - och kostnaderna. Det sistnämnda beror på volym och specifikationer. 

Ny fraktetikett
Efterfrågan på etiketter i specialformat är stor. Vi har noterat detta, lyssnat på kundernas önskemål och lagt till en ny fraktetikett i vårt sortiment som uppfyller flera aktuella märkningsbehov. 

Vill du veta mer om skräddarsydda etiketter? Kontakta oss på Sales@brother.se så hjälper vi dig att hitta den perfekta etikettlösningen för dina behov.

Brother skräddarsydda etiketter i olika färger