1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Brother lanserar MAXIDRIVE hållbar utskriftsteknik

Brother lanserar MAXIDRIVE hållbar utskriftsteknik som resulterar i deras ”snabbaste utskriftshastighet någonsin”

 

MAXIDRIVE, Brothers helt nya patenterade bläckstråleteknik kommer att förbättra utskriftshastigheten och kvaliteten i deras sortiment av bläckstråleskrivare dramatiskt.   

Brother har meddelat att deras nya bläckstråleskrivare, som lanseras i början av mars kommer att utrustas med MAXIDRIVE, nästa generations bläckstråleutskriftsteknik, som ger användarna marknadsledande högeffektiva utskrifter. 

Yoshitsugu Morita, Executive Engineer på Brother Industries, Ltd, och en del av teamet som designade MAXIDRIVE, kommenterade den nya tekniken:

”Brothers patenterade MAXIDRIVE-utskriftschip använder ett unikt dubbelt transformerande piezoelektriskt system som avger bläck med hög effekt. Chipet fungerar genom att injicera rätt mängd bläck på kortare tid, vilket möjliggör Brothers snabbaste utskriftshastighet någonsin. Chippet gör maskinerna mer hållbara, vilket ger upp till 200 % fler utskrifter* och ger användarna en miljömedveten maskin med höga prestanda.

”Den här tekniken är så unik i sin utskriftshastighet och hållbarhet på grund av den synergistiska effekten av det dubbla transformerande piezosystemet och det mycket tunna chipet vi har skapat. Den här spännande nya tekniken är ett stort steg för oss på Brother och för printbranschen i stort.”

MAXIDRIVE ökar Brothers utskriftshastighet med upp till 150 %*, samtidigt som utskriftskvaliteten och maskinens hållbarhet förbättras.

 

 

Man som pratar och gestikulerar med händerna