1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Skapa ordning och reda med Brothers nya märkmaskiner

Skapa ordning och reda med Brothers nya märkmaskiner

Brother skapar ökad ordning och reda i hemmet och på kontoret med den nya serien P-Touch märkmaskiner av bordsmodell, som har utformats med utgångspunkt i stressiga och varierande arbetsmiljöer. Produktserien kommer att göra det enklare för användarna att organisera, anpassa och identifiera sina saker.  

PT-D-serien består av 3 nya modeller – PT-D410, PT-D460BTVP och PT-D610BTVP – för grundläggande till mer avancerad användning. Serien har utformats för att erbjuda en modell för varje typ av användare.

Henning Elkjær, Sales Director för Danmark och Norge på Brother Nordic A/S, kommenterar: ”När vi talat med våra kunder så får vi veta att de ser märkning och organisering som stora utmaningar. Dessa utmaningar har blivit större i takt med att allt fler arbetar flexibelt."  

“Vår nya serie är utformad med detta som utgångspunkt. Vi ville skapa en lösning som underlättar tillvaron, oavsett om det handlar om att märka upp kablar i hemmet, lådor på ett lager eller mappar på kontoret."

“Genom att lösa denna stora utmaning kan vi hjälpa kunderna att fokusera på de uppgifter de vill fokusera på, för att på så sätt maximera produktiviteten och spara tid.”

Varje modell har utformats med tanke på användarens miljö. Alla versioner har QWERTY-tangentbord och en stor skärm med förhandsgranskning. På PT-D610BTVP finns den även i färg. Etikettskrivarna har optimal design för användarvänlighet, snabb inmatning och smidig skrivbordshantering. 

De olika modellerna har olika funktioner och anslutningsalternativ, vilket ger flexibilitet att enkelt ”byta upp sig” utifrån individuella behov, utan att behöva byta system. 

Modellerna kan användas som fristående märkmaskiner eller tillsammans med en dator. Den medföljande kostnadsfria programvaran för etikettredigering innehåller en rad färdiga mallar för ännu smidigare etikettutskrift. Modellerna PT-D460BTVP och PT-D610BTVP har dessutom Bluetooth-anslutning och kan användas tillsammans med Brother-appen iPrint&Label, så att du kan skriva ut färdiga mallar direkt från mobilen.

Alla modeller är kompatibla med TZe-tape upp till 18 mm för varaktigt slitstarka etiketter. Hållbarheten hos den här tapen ger stora fördelar, framför allt inom administration, lager och gym, tack vare sin beständighet mot kemikalier, vatten och extrema temperaturer. Alla tre modeller är snabba och enkla att använda. PT-D460BT och PT-D610BTVP skriver ut upp till 30 mm/s, och PT- 610BTVP kan även skriva ut på bredare tape (upp till 24 mm). 

Samtliga modeller finns hos våra återförsäljare.

 

PT-D410

Den här etikettskrivaren har QWERTY-tangentbord, stor skärm för att granska text och layout före utskrift, samt avancerad designprogramvara (P-touch Editor 6.0*). Den kan anslutas via USB för utskrift från PC och skriver ut upp till 18 mm breda etiketter med en hastighet upp till 20 mm/s.

PT-D460BTVP

Samma som PT-D410, plus:

Lagring av upp till 70 etiketter för snabb utskrift av etiketter som används ofta, Bluetooth-anslutning och utskriftshastigheter upp till 30 mm/s. Förvaringsväska medföljer.

 

PT-D610BTVP

Samma som PT-D460BTVP, plus:

Högupplöst bakgrundsupplyst skärm i fullfärg och lagring av upp till 99 etiketter för snabb utskrift av etiketter som används ofta. Den skriver ut etiketter med en bredd upp till 24 mm.

 

* Lanseras November 2022

 

Tjej som använder PT-D märkmaskin