1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Brother optimerar sitt utbud av professionella etiketter genom nytt samarbete med TEKLYNX

Brother optimerar sitt utbud av professionella etiketter genom nytt samarbete med TEKLYNX

Den 18 oktober 2021 inleds ett nytt samarbete mellan Brother och TEKLYNX, ett världsledande företag inom programvarulösningar för streckkoder. Samarbetet gör det enklare än någonsin för kunderna att skapa och skriva ut streckkodsetiketter, vilket stärker Brothers ledande portfölj av etiketter för utskrift och hjälper företag att effektivt skapa etiketter som lever upp till industristandard.

Brother erbjuder ett brett utbud av olika märkningsprodukter som är kompatibla med TEKLYNX programvarulösningar. Kombinationen av dessa två produkterbjudanden möjliggör förbättrade utskriftsresultat och ger företagen de verktyg de behöver för snabb och effektiv etikettutskrift. De integrerade lösningar som nu blir tillgängliga ökar även organisationernas datasäkerhet.

Nicolas Serra, Senior Manager Corporate & Solutions Division på Brother Frankrike, säger: ”Vi är glada över att kunna presentera vårt nya europeiska samarbete med TEKLYNX, ett världsledande företag inom integrerade programvarulösningar, som skapar åtkomst till strategiska vertikala marknader för Brother. Detta nära samarbete ger även våra kunder tillgång till smidigare märkningsprocesser med sina termiska Brother-skrivare, samtidigt som en hög nivå av exakthet och efterlevnad uppnås genom att använda dessa kraftfulla programvarulösningar.” 

”Vi är stolta över att samarbeta med Brother och bidra till etikettutskrifter med märkbart större produktivitet,” säger Thierry Mauger, International President på TEKLYNX. 

TEKLYNX programvarulösningar omfattar hela Brothers utbud av etikettskrivare med termoteknik, och ger företag möjlighet att skriva ut flera olika etikettformat från en centraliserad plattform, anpassat efter deras behov. 

TEKLYNX system för etiketthantering erbjuder ett intuitivt användargränssnitt som eliminerar behovet av tidsödande etikettdesign. Nu kan företagen snabbare göra ändringar i etikettdesignen, eller skapa standardmallar för sina etiketter för att spara tid och IT-resurser som i stället kan läggas på mer värdeskapande uppgifter.

Tack vare den streckkods- och RFID-teknik som TEKLYNX är specialiserat inom skapar samarbetet även möjlighet för Brother att förbättra sina etikettlösningar med fokus på spårbarhet från produktion till leverans inom en mängd olika branscher.  

Brothers kunder kan nu ladda ned sina skrivares drivrutiner* från TEKLYNX webbplats.

 

Om TEKLYNX International

TEKLYNX International skapar optimerade leveranskedjor. I dag förlitar sig över 750 000 företag i fler än 170 länder på TEKLYNX kompetens inom lösningar för integrerade streckkoder och RFID-etiketter som ger effektiv, korrekt och säker hantering av streckkodsetiketter som följer industristandard. Med över 30 års erfarenhet är TEKLYNX världsledande tack vare sin pålitliga programvara och kraftfulla kundsupport. Vill du veta mer om hur TEKLYNX hjälper företag inom mängder av branscher världen över? Gå till teklynx.com eller ring TEKLYNX i din region. Barcode Better™ - TEKLYNX.

Om Brother

Över 100 år av innovation har gjort Brother till den globala leverantör av affärslösningar som det är i dag. Företaget grundades som Yasui Sewing Machines Co i Japan 1908 och bytte senare namn till Brother. I dag är företaget verksamt i över 40 länder runt om i världen. Brother har kontinuerligt utvecklats och anpassat sig för att ständigt uppnå nya framgångar på en föränderlig marknad. Från Managed Print Services till skrivare, skannrar och etikettenheter – Brothers produkter och tjänster har utformats för att öka effektiviteten, främja produktiviteten och underlätta samarbetet på arbetsplatsen.