1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Brother lanserar ny RJ-3200 mobil skrivarserie

Brother lanserar ny RJ-3200 mobil skrivarserie

Skriv ut etiketter och kvitton var och när som helst med Brothers nya RJ-3200-serie med mobila termoskrivare

Brothers nya RJ-3200-serie består av två högpresterande etikett- och kvittoskrivare som uppfyller dagens behov av mobilitet och flexibilitet.

Den nya RJ-3200-serien ersätter skrivarna RJ-3050 och RJ-3150 och har samma utmärkande drag som kunderna älskar, men med förbättrade funktioner som ger snabba och smidiga etikettutskrifter.

Den nya, förbättrade serien har bland annat längre batteritid, snabb utskriftshastighet på upp till 5 ips (127 mm/sek.) och en robust design som tål fall på upp till 2 meter, vilket gör dem till det perfekta hjälpmedlet för personal inom detaljhandel och fältservice som behöver snabba och pålitliga utskrifter.

Med program som möjliggör allt från hyllmärkning, prisändringar och Click & Collect till offerter, kvitton och fakturor är RJ-3200-modellerna väl rustade för en mängd olika arbetsmiljöer.

Andrew Broadbent, European Product Manager – Speciality Print Solutions på Brother International Europe kommenterar den nya serien så här: ”Vår helt nya RJ-3200-serie är ett välkommet tillägg till vårt växande utbud av termoskrivare.

Det var viktigt för oss att behålla det välkända robusta utseendet och samtidigt uppgradera prestandan, vilket är precis vad vi har gjort.
Vi är övertygade om att våra kunder kommer att gynnas enormt av de förbättringar som har gjorts.”

Försedd med en mängd olika anslutningsmöjligheter är RJ-3200-serien utformad för att skapa snabba utskrifter när den används och för att laddas när den inte används.

Det innebär att skrivarna enkelt kan laddas och uppdateras över natten, vilket leder till färre driftstopp på jobbet.
Något som bara blir allt viktigare i dagens affärslandskap.

De nya RJ-3200-skrivarna finns nu att köpa hos återförsäljare i hela Sverige.

Etikett- och kvittoskrivaren Brother RJ-3230BL har en upplösning på 203 dpi, har falltestats från 2 meters höjd och är IP54-klassificerad.
Den går att ansluta via USB eller Bluetooth. 

Etikett- och kvittoskrivaren Brother RJ-3250WBL har samma design och funktionalitet som Brother RJ-3230BL samt Wi-Fi-anslutning.