1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Brother lanserar A3-bläckstråleskrivaren varje företag behöver

Brother lanserar A3-bläckstråleskrivaren varje företag behöver

Brother lanserar A3-bläckstråleskrivaren varje företag behöver

Brothers serie med A3-bläckstråleskrivare kommer att hjälpa företag att spara pengar och ger samtidigt fantastisk utskriftskvalitet.

Brother har lanserat ytterligare ett tillskott till sitt sortiment av skrivare för små och medelstora företag, den helt nya serien med A3-bläckstråleskrivare som ger snabba, kostnadseffektiva och miljövänliga utskrifter. De här kompakta skrivarna, utformade specifikt för Managed Print Services (MPS), passar in på varje kontor och ger problemfria A3-utskrifter med all support företaget kan behöva, för färre driftavbrott och maximalt effektiva utskrifter.

Med sin nya kompakta design tar de mindre plats än de flesta andra A3-skrivare och passar smidigt in i alla kontorsutrymmen. De startar snabbt och utnyttjar Brothers helt nya skrivarhuvud som ger snabbare, tåligare utskrifter, varje dag. 

Thomas Björnfalk, Country Manager i Sverige säger: ”Det är med stor glädje och stolthet som vi presenterar vår nya generation A3-bläckstråleskrivare för företag, som vi vet kommer att ge Brothers kunder en verklig konkurrensfördel. Modellernas skrivarhuvud utnyttjar vår nya, innovativa teknik för att ge kunderna supersnabba, tåliga och professionella kvalitetsutskrifter överallt där de behöver det.”

”Utöver alla de högteknologiska funktioner som man kan förvänta sig av en Brother-skrivare kan kunderna även dra nytta av lägre utsläpp, låg elförbrukning och stora kostnadsbesparingar, utan att behöva kompromissa med utskriftskvaliteten. Det gör vår nya A3-serie till det perfekta alternativet för företag.”

Skrivarna ger dessutom möjlighet till ytterligare kostnadsbesparingar tack vare olika specialfunktioner och lösningar som bläckpatroner med extremt hög kapacitet samt anpassningsbara pappersfack som hjälper företaget att effektivt styra sina kostnader och utskrifter utan att behöva kompromissa med den fantastiska kvaliteten.

Den nya serien med A3-bläckstråleskrivare finns nu att beställa från Brothers lokala återförsäljare. 

HL-J6010DW är en A3-bläckstråleskrivare med en utskriftshastighet på upp till 30 ipm samt automatisk dubbelsidig A3- och A4-utskrift. Den har en färgpekskärm på 6,8 cm och två pappersfack för 250 ark, plus ett kombifack för 100 ark. Skrivaren har trådbunden och trådlös anslutning och NFC, och kan dessutom skriva ut från USB. Den kan även använda högkapacitetspatroner. Levereras med bläck för 6 000 sidor i svartvitt (BK) och 5 000 sidor i färg (C/M/Y).

MFC-J5955DW är en allt-i-ett A3-bläckstråleskrivare för utskrift, skanning, kopiering och fax. Den har samma funktioner som HL-J6010DW, förutom att färgpekskärmen är 8,8 cm, och den erbjuder automatisk dubbelsidig utskrift, skanning, kopiering och fax av A4. Dessutom har den här modellen en dubbelsidig automatisk dokumentmatare för 50 ark, och den kan skriva ut från och skanna till USB

MFC-J6955DW J6955DW är en allt-i-ett A3-bläckstråleskrivare för utskrift, skanning, kopiering och fax. Den har samma funktioner som MFC-J5955DW, plus automatisk dubbelsidig utskrift, skanning, kopiering och fax av A3. 

MFC-J6957DW är en allt-i-ett A3-bläckstråleskrivare för utskrift, skanning, kopiering och fax. Den har samma funktioner som MFC-J6955DW plus tre pappersfack för 250 ark.


Kvinna skannar på en Brother-skrivare och en man sitter vid ett skrivbord och jobber.