1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Brother lanserar Professionell färglaserserie

Brother lanserar professionell färglaserserie

Brothers nya serie med professionella A4-färglaserskrivare ger högkvalitativa utskrifter för kontoret i en kompakt, användarvänlig maskin.

Brothers senaste lansering säkrar en smidig och effektiv återgång till kontoret. Den nya, innovativa serien A4-laserskrivare ger inte bara Brothers bästa utskriftskvalitet utan gör det även möjligt att skapa anpassad dokumenthantering och smarta arbetsflöden för maximal produktivitet och effektivitet på kontoret. 

Henning Elkjær, Sales Director för Danmark och Norge på Brother Nordic A/S, kommenterar den nya lanseringen: ”Vi är glada över att kunna presentera vår bästa A4-färglaserskrivare någonsin nu när människor runt om i världen kan börja återgå till kontoret igen. Våra nya A4-färgskrivare är enormt avancerade och ger företagen effektiv och smidig tillgång till högkvalitativ utskrift och skanning. ”

“Den nya serien är dessutom kompatibel med våra Managed Print Services (MPS), vilket innebär att kunderna, utöver alla funktioner som skrivaren erbjuder, även kan få glädje av de utökade fördelar som Brothers MPS-upplägg ger.”

Brothers MPS-kunder får inte bara smidiga leveranser av toner och övriga förbrukningsartiklar, de får dessutom all den support som företaget behöver, allt från smidigare arbetsflöden till ökad säkerhet. Det är det perfekta alternativet för företag som vill sänka sina kostnader och öka effektiviteten. 

Den nya serien har mängder av avancerade egenskaper, som helt anpassningsbara fack och pekskärmar, snabb utskrift och skanning samt de senaste säkerhetsfunktionerna.

Den nya serien A4-färgskrivare finns nu hos våra återförsäljare.

HL-L9430CDN har en utskriftshastighet på upp till 40 sidor per minut och dubbelsidig A4-utskrift av upp till 28 sidor per minut. Den har en 8,76 cm bred LCD-pekskärm i färg och inbyggd NFC-läsare för användarvänlig funktionalitet, och erbjuder dessutom hårdvarubaserad batchdelning av dokument för skanning. Enheten har ett stort pappersfack för 520 ark och levereras med toner för 9 000 sidor (BK) och 6 500 sidor (C/M/Y).* För ett optimerat arbetsflöde kan HL-L9430CDN kompletteras med följande tillbehör: Wi-Fi, efterbehandlare med häftning, sorteringsenhet och ytterligare pappersfack. 

HL-L9470CDN ger samma funktionalitet som HL-L9430CDN, men klarar dubbelsidiga A4-utskrifter av upp till 40 sidor per minut. Enheten har en utökad extern lagringsenhet och två produktuppdateringar: Secure PrintPlus och Barcode PrintPlus. Den levereras med toner för 12 000 sidor (BK) och 9 000 sidor (C/M/Y).* Tillgängliga tillbehör: Wi-Fi, efterbehandlare med häftning, sorteringsenhet och ytterligare pappersfack.  

MFC-L9630CDN har samma funktioner som HL-L9430CDN, plus dubbelsidig skanning av upp till 100 bilder per minut i svartvitt och färg. Den har dessutom en 17,6 cm bred LCD-pekskärm i färg och automatisk dokumentmatare (ADF) för 100 ark.

 

MFC-L9670CDN har samma funktionalitet som HL-L9470CDN, plus dubbelsidig A4-skanning av upp till 100 bilder per minut i svartvitt och färg. Den har en 17,6 cm bred LCD-pekskärm i färg, anpassade genvägar för flera användare på startskärmen och automatisk dokumentmatare (ADF) för 100 ark. Skrivaren har en funktion som gör det möjligt att avbryta en pågående utskrift för att istället kopiera, samt de två produktuppgraderingarna Secure PrintPlus och Barcode PrintPlus. Enheten levereras med toner för 12 000 sidor (BK) och 9 000 sidor (C/M/Y)* och kan kompletteras med följande tillbehör: Wi-Fi och ytterligare pappersfack.

 

 

* Ungefärligt deklarerat värde för tonerutbyte i enlighet med ISO/IEC 19798.