1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Brother lanserar en ny serie allt-i-ett-bläckstråleskrivare i A3

Brother lanserar ny serie mångsidiga allt-i-ett-bläckstråleskrivare med A3-kapacitet – perfekta för det mindre kontoret

 

Mångsidiga, kostnadseffektiva och uppkopplade allt-i-ett-skrivare med A3-kapacitet som ger professionella, högkvalitativa utskrifter med låga driftskostnader för mindre kontor och team.

Brothers senaste skrivarsortiment ger mindre kontor och team tillgång till Brothers höga utskriftshastighet, kvalitet och tillförlitlighet utan att kompromissa med utrymme eller kostnader. Det helt nya sortimentet kan skriva ut i A3 och har mängder av avancerade funktioner – perfekt för kontoret.

Brothers nya och förbättrade sortiment av A3-bläckstråleskrivare har en mängd nya funktioner och bläckpatroner med extra hög kapacitet som tillval för ännu lägre driftskostnader. Genom snabba utskriftshastigheter, smidiga utskrifter och förenklad pappershantering tillgodoser de här nya enheterna användarnas löpande behov, samtidigt som de genererar högkvalitativa utskrifter.

Thomas Björnfalk, Country Manager, Sverige, kommenterar: ”Efterfrågan på smidiga skrivare för mindre företag och hemmakontor har ökat enormt under det senaste året, och Brothers senaste lansering är den perfekta lösningen för alla som behöver kostnadseffektiva, professionella utskrifter. Möjligheten att skriva ut i A3 gör att mindre team bara behöver en enda maskin, vilket sparar både tid och utrymme. Genom att välja bläckpatroner med extra hög kapacitet kan de dessutom skriva ut mer, till lägre kostnad.” 

Allt-i-ett-enheterna innehåller dessutom Brothers nya patenterade teknik för precisionsutskrifter – MAXIDRIVE. Det helt nyutvecklade, högeffektiva skrivarhuvudet ger kraftigt förbättrade utskriftshastigheter, är mycket slitstarkt och ger en extremt hög utskriftskvalitet med professionellt resultat.

Den nya, mångsidiga A3-serien finns nu att beställa hos din lokala återförsäljare.

MFC-J5340DW har en utskriftshastighet på upp till 28 ipm och automatisk dubbelsidig A4-utskrift, plus enkelsidig skanning, kopiering och faxning i A4. Den har trådbunden och trådlös anslutning och hanteras via en 6,8 cm färgpekskärm. Modellen har ett pappersmagasin för 250 ark, manuell pappersmatning och en automatisk dokumentmatare (ADF) för 50 ark. Enheten kan använda bläckpatroner med extra hög kapacitet – BK 3 000 sidor och C/M/Y 1 500 sidor. 

MFC-J5740DW oar samma funktioner och egenskaper som MFC-J5340DW, men erbjuder även dubbelsidig utskrift, skanning, kopiering och faxning i A4, samt en 8,8 cm färgpekskärm. Modellen har två pappersmagasin för vardera 250 ark, ett kombifack för 100 ark och en automatisk dokumentmatare (ADF) för 50 ark med dubbelsidig funktionalitet.

MFC-J6540DW , men har även automatisk dubbelsidig A3-utskrift samt enkelsidig skanning, kopiering och faxning i A3.

MFC-J6940DW har samma funktioner och egenskaper som MFC-J5740DW, men kan även användas för dubbelsidig utskrift, skanning, kopiering och faxning i A3. Den erbjuder dessutom mobil utskrift genom närfältskommunikation (NFC).


Två personer sitter och jobbar på ett mindre kontor