1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2023
  5. Brothers serie med färgskrivare och skannrar för företag belönas av Keypoint Intelligence med BLI Pick Awards

Brothers serie med färgskrivare och skannrar för företag belönas av Keypoint Intelligence med BLI Pick Awards

 

Brother, den ledande leverantören av utskrifts- och skanningslösningar, har belönats med flera utmärkelser för sin serie med företagsskrivare och skannrar vid Buyers Lab (BLI) 2023 Pick Awards, som anordnas av Keypoint Intelligence varje år. Utmärkelserna gäller företagets senaste serie med driftsäkra färglaserskrivare samt skannrar av bordsmodell för företag.

Utmärkelserna delas ut efter oberoende tester utförda av Keypoint Intelligence. Alla tester genomförs i ISO-certifierade laboratorier och undersöker driftsäkerheten, användarvänligheten, produktiviteten, bildkvaliteten, underhållsbehovet samt funktionerna för mobil- och molnanslutning, och återskapar verkliga och värsta scenarier.

Vid genomgången av Brothers skannrar lovordade Keypoint Intelligence de omfattande säkerhetsfunktionerna och nätverksskyddet, det enorma värde kunderna får och de produktivitetshöjande fördelarna hos både ADS-4700W och ADS-4900W. Detta innebar att båda modellerna fick varsin utmärkelse vid BLI 2023 Pick Awards.

Vid den omfattande genomgången av Keypoint Intelligence laboratorium utsågs dessutom Brothers serie med professionella färglaserskrivare (HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-L9630CDN och MFC-L9670CDN) till ”Highly Reliable” (med utmärkt resultat för samtliga enheter) vilket innebar att samtliga fyra enheter fick betyget ”Highly Recommended”. Labbresultaten visade även att bildkvaliteten, användarvänligheten och specifikationerna för varje enhet var mycket bra och ger företag i alla storlekar funktionalitet i företagsklassen.

Christopher Marshall, Executive Director på Brother International Europe, kommenterade:
– Utmärkelserna visar att vår senaste serie med professionella skrivare och skannrar är det perfekta alternativet för alla företag i tillväxt, som ger mer flexibla och kompakta företagsenheter jämfört med skrymmande A3-kopiatorer. Gång på gång lovordas Brothers produkter för sin driftsäkerhet, hållfasthet och förmåga att smälta in smidigt och säkert i alla företagsmiljöer. De här oberoende resultaten är ett bevis på den kvalitet vi strävar efter att erbjuda våra kunder. 

 

Brothers nya serie med professionella färglaserskrivare och skannrar av bordsmodell finns nu hos återförsäljare. För mer information om den bästa lösningen för dig, kontakta oss här.


Intyg tilldelades:

EC – Professionell färglaserskrivare: Utmärkelserna ”Highly Recommended” och ”Highly Reliable”
-    HL-L9430CDN
-    HL-L9470CDN
-    MFC-L9630CDN
-    MFC-L9670CDN

ADS4 – Professionell skanner: BLI Pick Award 2023
-    ADS-4700W
-    ADS-4900W

 

Om Keypoint Intelligence

I över 60 år har kunder i den digitala bildbehandlingsindustrin förlitat sig på Keypoint Intelligence för oberoende, praktiska tester, labbdata och omfattande marknadsundersökningar för sina försäljnings- och produktframgångar. Keypoint Intelligence är väl ansedda som branschens mest betrodda källa till oberoende information, analyser och utmärkelser tack vare decennier av analytisk erfarenhet. Kunderna har kunnat använda denna ovärderliga kunskap för att fatta strategiska beslut, öka sin omsättning och effektivisera sin verksamhet för att nå sina affärsmål och optimera sin lönsamhet. Med kunderna i fokus fortsätter Keypoint Intelligence att utvecklas i takt med att branschen förändras genom att utöka sitt erbjudande och uppdatera sina metoder, alltid med en detaljerad kunskap om och förståelse för tillverkarnas kanaler och deras kunders omvandling inom branschen för digital bildbehandling och utskriftsteknik.

 

Om BLI Office Hardware Pick Awards

Buyers Lab Picks är oberoende och högt eftertraktade utmärkelser som baseras på tuffa tester, inklusive en omfattande utvärdering av hållfasthet och viktiga egenskaper som användarvänlighet, bildkvalitet och värde. Alla produkter som klarar labbtesterna tilldelas utmärkelsen ”Highly Recommended” eller ”Recommended” samt ett intyg om tillförlitlighet. Produkterna med bäst resultat kvalificerar sig även till Pick Awards.

Brother BLI pick awards 2023