1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2023
  5. Brother vinner iF DESIGN AWARD för 16:e året i rad

Brother vinner iF DESIGN AWARD för 16:e året i rad

Brother P-touch märkmaskiner fanns bland vinnarna efter att ha uppmärksammats för sin enastående designkvalitet

iF DESIGN AWARD's arrangeras och bedöms av iF International Forum Design GmbH i Tyskland. Detta är en av de mest prestigefyllda internationella designtävlingarna och har funnits sedan 1953. Den är erkänd över hela världen eftersom den inte bara bedöms utifrån produktens yttre utseende, utan även utifrån kriterier som funktionalitet och miljöprestanda.

Fredrik Pauli, Produktchef på Brother Nordic kommenterade: "Brother strävar efter att förbättra designkvalitet och produktinnovation för att säkerställa att vi kontinuerligt ger våra kunder bästa möjliga värde. Sedan vi vann vår första iF Design 1982 har vi kommit en lång väg, men vi är fortfarande fast beslutna att designa och bygga robusta, pålitliga produkter som passar sömlöst in i vardagen, och att vinna priser som bekräftar detta är alltid ett privilegium." 

2023 är det 16:e året i rad som Brother har utsetts till vinnare av iF DESIGN AWARD, och under den tiden har företaget fått totalt 88 utmärkelser. I år tilldelades Brother även priser för sina sy- och verktygsmaskinsortiment.

Ytterligare information om de produkter som nämns i detta pressmeddelande kan erhållas genom att kontakta oss här.

 

iF DESIGN AWARD-certifieringar tilldelades:

  • P-touch PD410 / P-touch D460BT / P-touch D610BT
  • SPEEDIO Xd1-series Maskinverktyg
  • AIRFLOW 3000 Overlock-symaskin

 

Om Brother iF DESIGN AWARD’s

iF DESIGN AWARD är ett av världens mest prestigefyllda designpriser - med nästan 11 000 bidrag från 56 länder år 2023. iF DESIGN AWARD ägs av den certifierade icke-vinstdrivande iF Design Foundation, som främjar design och dess sociala betydelse i världen, och är därmed helt oberoende. Och vi är mycket stolta över vår professionella jury, som arbetar utifrån objektiva granskningsstandarder - för en rättvis process för alla deltagare.

Brother vinner if Design awards