1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2023
  5. Brother stärker skyddsåtgärderna mot förfalskade produkter

Brother stärker skyddsåtgärderna mot förfalskade produkter

 

Brother lanserar uppdaterade hologram på sina förpackningar för bläck och toner för att skydda kunderna från förfalskningar 

Brother, experter inom utskrifts- och skanningslösningar, uppdaterar under året den skyddande hologrammärkningen på sina förpackningar för bläck och toner, som en del i företagets ständiga åtagande att skydda kunderna från potentiellt skadliga förfalskade produkter. Uppdateringen omfattar alla bläckpatroner, bläckbehållare, tonerkassetter och trumenheter från Brother. 

Det uppdaterade hologrammet – som länkar direkt till en officiell webbsida för autentisering – kommer att hjälpa kunderna att enkelt särskilja äkta Brother-produkter från förfalskningar. Den nya designen minimerar även risken för att bedragare ska kunna återanvända äkta hologram på förfalskade produkter. 

Isao Noji, vd på Brother International Europe LTD, kommenterar: ”Att skydda våra kunder är den absolut viktigaste prioriteringen för alla inom Brother, och med hjälp av det uppdaterade hologrammet kan kunderna känna sig helt trygga och förvissade om att produkterna de köper är äkta. Vi designar inte bara våra förbrukningsartiklar för att säkerställa att de genererar optimala resultat i kombination med vår hårdvara, vi ser även till att de är säkra, något som aldrig kan garanteras vid köp av förfalskade produkter.”
Isao Noji tillägger: ”Förfalskade förbrukningsartiklar kan skada Brother-enheten och försämra dess effektivitet, driftsäkerhet och livslängd. Därför måste vi göra allt vi kan för att hjälpa våra kunder att identifiera Brothers äkta originalartiklar. Utöver en uppdatering av autentiseringslänken har de nya hologrammen även en uppdaterad design, som vi uppmanar kunderna att hålla utkik efter för att kontrollera att produkten är äkta.” 

Kunderna kan förvänta sig att få se de nya hologrammen på Brothers originalartiklar från och med juni 2023.

 

Klicka här för att läsa mer om hur Brother arbetar mot förfalskning av förbrukningsmaterial.