1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2023
  5. Ledande inom Logistik med Innovativa Etikettlösningar

Ledande inom logistik med innovativa etikettlösningar

Brother har sedan länge varit känt för sina skrivare, men på senare tid har vi kraftigt utvecklat vårt sortiment av produkter och lösningar för att erbjuda innovativa lösningar inom etiketter. Detta uppmärksammar vi i dagens (17:e oktober) nummer av Dagens industri.

Ett stort fokus ligger på professionella etiketter, särskilt inom transport och logistik, men även inom andra vertikaler. Brother strävar efter att erbjuda kunderna helhetslösningar genom nära samarbete med våra partners som levererar nödvändig utrustning, såsom skannrar och enheter för etikettapplicering.

Vi är stolta över att vara "At Your Side" genom hela processen och säkerställa att våra lösningar fungerar smidigt. Dessutom erbjuder vi dedikerad service och support direkt här i Sverige för att säkerställa en trygg kundupplevelse.

Vi har utvecklat en bred palett av lösningar inom etiketter och märkning och vi ser en spännande utveckling inom detta område och kommer att förbli ledande inom etikett- och märkningslösningar. Brother är redo att möta de ökande behoven på marknaden. Läs mer i dagens industri eller nå artikeln via länken nedan.

 

Vill du läsa mer om våra etikettlösningar för transport och logistik hittar du det här. Tveka inte på att kontakta oss här för att diskutera era etiketteringsbehov och för att uppleva en partner inom etikettering som är "at your side", genom hela processen.

Läs hela Artikeln

Upptäck Brother etikettlösningar för transport och logistik

Thomas och NIklas från Brother Sverige