1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2023
  5. Brother lanserar den ultimata skrivaren för A4, banderoller och längre format!

Brother lanserar den ultimata skrivaren för A4, A3, banderoller och längre format

Brother har lanserat sin senaste kompakta multifunktionsskrivare för längre format, perfekt för små och medelstora företag som vill skapa marknadsföringsmaterial.

Brothers senaste enhet tillgodoser alla utskriftsbehov, inklusive A4, A3, skyltar, affischer, stora panoramautskrifter och banderoller med en längd upp till 2,7 meter!

Skrivaren MFC-J6959DW har utformats för förbättrad funktionalitet – den kan inte bara lagra och skriva ut tapetstora pappersrullar, den genererar även kantfria utskrifter och kapar automatiskt dokumenten i rätt längd så att användaren får en helt färdig produkt.

Henning Elkjær, Sales Director, Danmark & Norge från Brother kommenterar: ”Vi vet att tempot på dagens företag är extremt högt, och vi vill underlätta genom förstklassig teknik som tillgodoser alla deras utskriftsbehov.

“Med vår kompakta skrivare för längre format kan små och medelstora företag skriva ut, skanna, kopiera och faxa, allt med en enda maskin som eliminerar behovet av flera, och ofta dyrare, enheter.”

Den kompakta, stilrena designen innebär att skrivaren kan placeras var som helst på kontoret. Och det unika pappersmagasinet förvarar rullpapperet diskret inuti enheten så att kontorsytan kan hållas ren och prydlig. 

När banderollerna och affischerna har skrivits ut kan pappersrullen i stället ersättas med upp till 500 A4-ark för fortsatt utskrift av kontorets dokument.

Enheten använder dessutom Brothers patenterade MAXIDRIVE-chip för ultrasnabba färgutskrifter i varaktig premiumkvalitet.

MFC-J6959DW ger högkvalitativa och professionella utskrifter – perfekt för små och medelstora företag, detaljister, mindre tryckerier och fotografer som vill investera i en skrivare för längre format.

Henning Elkjær tillägger: ”Den senaste modellen i vår serie skrivare för längre format skapar oändliga utskriftsmöjligheter.”

MFC-J6959DW finns tillgänglig hos återförsäljare från 1:a Juni 2023

MFC-J6959 rullprinter