1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. Samarbeta med Brother
  4. Kanalpartner
Business man laughing while sat at table with business woman

Vi vill samarbeta med dig

I nästan 50 år har vi samarbetat med partners av alla storlekar, inklusive återförsäljare och onlinespecialister, för att hjälpa dem att utöka sina portföljer och öka sina marginaler.

Vi har stort fokus på kanalförsäljning. Som kanalpartner ser vi till att vi förstår din verksamhet och erbjuder dig de bästa verktygen för att hjälpa dig att arbeta smidigt.

Våra partners kan få tillgång till Brother's expertnätverk från partners och kunder inom en rad olika branscher, inklusive detaljhandelhotell och restaurangsjukvård och transport och logistik.

Våra kanalpartners drar nytta av...

Vi stöder kanalpartners med subventionerade demoex av etikettskrivare, flerfunktionsskrivare och skannrar för att underlätta försäljningen av Brother-portföljen.

Att vara en del av Brother-kanalnätverket innebär att du har tillgång till alla våra försäljningsverktyg och marknadsföringsresurser - samt produktutbildning från våra Brother-specialister.

Brothers teknikspecialister och säljteam är i beredskap att erbjuda dig support och råd, oavsett dina behov.

Våra samarbetspartners kan dra nytta av rabatter på stora projekt, så att du kan erbjuda slutkunderna bästa möjliga pris och säkra verksamheten.

Vi på Brother arbetar med dig och stöder dig i de fall där det är möjligt.

Vi använder vårt globala nätverk av Brother-säljteam, distributörer, återförsäljare och oberoende programvaruleverantörer för att dela med oss av möjligheter och utöka våra partners verksamhet.

Som återförsäljare av Brother-maskinvara och -tillbehör kan du dra nytta av vårt utbud av partnerprogram för återförsäljare som erbjuder förmåner som rabatter, återbetalning och incitament.

Om du är intresserad av att samarbeta med oss, fyll i formuläret för att skicka en förfrågan så återkommer vi till er.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Den personliga information du lämnar kommer att användas i enlighet med vår Sekretesspolicy och Cookie Policy