1. Hem Brother
 2. Brother Solutions
 3. Lösningar för sjukvården
 4. Märkning av sjukvårdsutrustning och inventarier

Benefits of the PT-P900 series label printers and P-touch durable labels

Ett transparent, laminerat ytskikt skyddar texten mot kemikalier, fukt, nötning, solljus och extrema förhållanden. Brother P-touch laminerade etiketter har testats under extrema förhållanden av ett oberoende laboratorium för att kontrollera hållbarheten.

I termotransfertekniken används ett färgband som ger skarpa utskrifter i hög kvalitet. P-touch märkmaskiner kan skriva ut hållbara etiketter med lång livslängd och en utskriftsupplösning på upp till 360 x 720 dpi. 

Dina etiketter kan förses med linjära och tvådimensionella streckkoder, t.ex. GS1-128 och QR-koder, för högre effektivitet och färre misstag på grund av felaktigt handskrivna inventarienummer och annan information.

Förbättra identifieringen genom att infoga relevant grafik i form av en logotyp eller symbol på etiketten. Populära filformat som .jpg, .png och .bmp stöds.

Brothers TZe-tapekassetter finns i en mängd etikettstorlekar upp till 36 mm och i olika färger. Brother har även väl synliga, fluorescerande etiketter av metall med stark vidhäftning och skydd mot manipulering för praktiskt taget alla märkningsbehov.

Programvaran P-touch Editor för Windows och Mac ingår och kan laddas ned kostnadsfritt. Med den kan du utforma etiketterna på ett professionellt sätt helt enligt dina behov. 

 
Service information on Brother P-touch TZe laminated label attached to syringe driver in a hospital

Säkerställ att underhållsschemat följs

Om metoder saknas för att identifiera utrustningen på ett effektivt sätt kan nödvändigt underhåll inte genomföras enligt plan. Det kan leda till att underhåll genomförs på fel enhet eller att viktiga underhållsdatum missas. Genom att applicera Brother P-touch laminerade etiketter på varje enhet kommer etiketten garanterat att vara läsbar i många år, så att du kan hålla din utrustning i bästa möjliga skick.
 

Operating instructions on medical healthcare equipment

Driftsanvisningar på sjukvårdsutrustningen

Inkludera viktig driftsinformation
Väl synliga etiketter med viktiga anvisningar kan appliceras på utrustningen för att informera användarna om korrekt drift och säkerställa att enheterna alltid är klara att använda med kort varsel. Med ett brett urval av färger, inklusive metall och fluorescerande, kan du vara säker på att dina instruktioner är väl synliga och lätta att upptäcka.
 

Brother P-touch laminated TZe labels on various chemicals in a laboratory

Lita på Brothers hållbara TZe-etiketter

Brother P-touch laminerade etiketter finns i bredder upp till 36 mm, i många olika färger och material, t.ex. av metall med stark vidhäftning och skydd mot manipulering. Etiketterna har i tester bevisat sin beständighet mot:

 • Kemikalier
 • Vatten och andra vätskor
 • Nötning
 • Solljus och UV-ljus
 • Frystemperaturer ned till −80 °C
 • Värme upp till +150 °C

När etiketterna väl har satts fast kan du lita på att de sitter kvar och är läsliga under många år framöver.

TZe Tape Teknisk Data (PDF, 2.5MB)

Brother P-touch PT-P900W printing asset labels

PT-P900 desktop label printer range

The Brother P-touch PT-P900 series desktop label printers are the ideal choice for healthcare institutions who require labels that will last.

 • Produce durable labels on demand, up to 36mm in width.
 • High speed, high resolution printing.
 • Include barcodes, logos and other symbols as required.
 • Link to data contained in an Excel spreadsheet to quickly print multiple asset labels in one long strip.
 • Includes P-touch Editor label design software.