1. Hem Brother
  2. Brother Solutions
  3. Order-Supplies
Touchscreen on Brother multifunction printer with three icons

Lätt att beställa förbrukningsmaterial från skrivaren

Brother kan erbjuda ett snabbt och effektivt sätt att beställa nya förbrukningsartiklar direkt från din skrivare.
Tryck på ikonen ”Tjänster” på skrivarens startsida och välj ”Order supplies” 

Hämta PDF (engelska)

 

 

 

 

Fördelar

Clock icon

Mer effektivt

Beställ snabbt och enkelt nytt förbrukningsmaterial.

Boxes-icon

Platsbesparande

Inget behov att ha flera förbrukningsvaror på lager, beställ snabbt och enkelt vid behov.

Shaking hands Icons

Centraliserat support

Förenkla ditt IT-support genom att ha allt under ett tak.

60-dagars gratis provperiod av våra anpassade lösningar 

Beställ dina varor i tre enkla steg

Brother multifunction printer touchscreen with three icons

1. Välj "Beställ förbrukning "

2.Välj antal

2. Beställning skickad

Vanliga frågor

Vår tjänst för enkel beställning av förbrukningsvaror erbjuder ett kostnadseffektivt och tidsbesparande sätt att förse dig med Brother originalförbrukning. Beställning görs direkt från pekskärmen på din nätverksanslutna Brother maskin.

Om du är osäker på de kriterier eller kompatibilitet, rekommenderar vi att du kontaktar din återförsäljare eller Brother för att komma igång.

Vår tjänst för enkel beställning av förbrukningsvaror erbjuder alla användare effektiva leveransen av Brother originalförbrukning.

Vår tjänst för enkel beställning av förbrukningsvaror fungerar bara med kompatibla enheter som är aktiverade för funktionen. En licensnyckel krävs för att aktivera menyn Brother Tjänster. Tjänsten är tillgänglig på följande enheter:DCP-L5500DN, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, DCP-L6600DW, MFC-L6800DW, MFC-L6800DWT, MFC-L6900DW, MFC-L6900DWT, DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW, MFC-L9570CDWT.

Ingen ytterligare hårdvara krävs. När återförsäljarinformationen är förprogrammerad i en en enhet är orderprocessen inställd.

Ja. Du kan lägga till att använda PIN-kod för utskrift för att förhindra obehörig användning. E-postförfrågningar som skickas till administratören eller din servicepartner skickas säkert med SSL eller TLS.

Ikonen “Order supplies” läggs till i menyn "Tjänster" i menyn på skrivarens startskärm. Önskat antal anges på enhetens kontrollpanel.


Brother Software License Management Tool laddas ner kostnadsfritt och används för att aktivera dina köpta eller nedladdade funktioner. För att aktivera tjänsten för order supplies skickas en giltig licensfil till din maskin. Du kan hitta mer information här.
 
Är du intresserad av Order Supplies och vill du veta mer? Fyll i formuläret nedan och bli kontaktad av våra medarbetare som kan hjälpa dig med eventuella frågor.

Läs våra villkor.

Din information kommer att behandlas enligt vår integritetspolicy