1. Hem Brother
  2. Brother Solutions
  3. Print Management
  4. Embedded Web Service

Ta kontrollen via valfri webbläsare

Med Brothers Embedded Web Server (EWS) tjänst går det snabbt och är enkelt att bevaka vilken enhet som helst, direkt från din webbläsare. Fyll enkelt i enhetens IP-adress i en webbläsare för att få direktuppdaterad information om problem med prestanda såsom tonernivåer eller för att få säker tillgång till och ändra inställningar i enheten.

Bäst av allt, du kan få tillgång till Brothers EWS-tjänst från vilken internet-ansluten enhet som helst - vilket ger dig bästa flexibilitet 

Funktioner och fördelar

• Bevaka enheter vartsomhelst, närsomhelst

• Installera och administrera enheter, på distans

• Idealisk för bevakning av ett begränsat antal enheter

• Fungerar med vilken internet-ansluten dator, surfplatta och mobil som helst

Ta ännu mer kontroll via din dator

Brothers BRAdmin Professional programvara för Windows är en innovativ och intuitiv lösning för att administrera ett brett utskriftsnätverk i din affärsverksamhet. BRAdmin erbjuder en förstklassig, direktuppdaterad översikt av hela din utskriftskapacitet. Programvaran håller dig uppdaterad om viktig driftinformation såsom tonernivåer, varningsmeddelande om att förbrukning är slut samt att pappret är slut. Vår programvara samlar även in användarstatistik för att hjälpa dig att förstå och möta dina utskriftsbehov.  

Skapad med en superanvändare i åtanke, ger BRAdmin dig möjlighet att installera, uppgradera och administrera utskriftsenheter i nätverket, direkt från din dator – idealisk för större företag eller dom som har enheter på flera platser. 
 
Funktioner och fördelar

- Få en direktuppdaterad översikt av hela din utskriftskapacitet
- Få direktuppdateringar om viktiga driftsproblem
- Administrera enheter på individuell eller global basis
- Utför uppdateringar till senaste firmware (intern programvara) från din dator