1. Hem Brother
  2. Brother Solutions
  3. Remote-Panel
Woman sat on sofa using laptop with people having meeting in background

Extern styrning i realtid

Brothers businessmodeller har en Remote Panel lösningsom gör det möjligt för IT-avdelningen eller IT-leverantören att fjärransluta och felsöka eventuella problem på skrivarenheten. Kontrollpanelen på skrivarenheten kan enkelt styras på distans från IT-leverantörens stationära dator.

Remote Panel fungerar i realtid och erbjuder ett komplett interaktivt gränssnitt till skrivaren. Din IT-leverantör kan få åtkomst till alla skrivarens funktioner, inklusive underhållsläge, för att snabbt diagnostisera och lösa eventuella problem samt aktivera inställningar som ska ändras som om de fysiskt stod vid skrivaren.

Hämta PDF (engelska)

 

 

 

Hur kan Remote Panel vara till din fördel?

Clock icon

Tidsbesparande

Löser skrivarproblem snabbt, så du inte behöver vänta på att tekniker.


Shaking hands Icons

Centraliserat support

Förenkla ditt IT-support genom att ha allt under ett tak.


Security icon

Säkerhet

 Skrivarens data delas via en säker kommunikationskanal, vilket garanterar att din information är krypterad.

60-dagars gratis provperiod av våra anpassade lösningar 

Vanliga frågor

Remote Panel ger ett tid och kostnadseffektivt sätt att förstå service- och diagnostikkrav med hjälp av webbaserad hantering.

Om du är osäker på kriterier eller kompatibilitet, rekommenderar vi att du kontaktar din återförsäljare eller Brother för att komma igång.

När Brother är din befintliga eller standardutskriftsalternativ ger Remote Panel företag möjlighet att effektivisera diagnostik för att minska driftstopp på maskinen. Lösningen kan även användas i utbildnings och demonstrationssyfte.

 

Remote Panel -lösningen kan användas på följande enheter efter aktivering av licensnyckeln:

A3-bläckstråleskrivare:
MFC-J5945DWMFC-J5955DWMFC-J6945DWMFC-J6947DWMFC-J6955DWMFC-J6957DW.

Färglaserskrivare och multifunktionsmaskiner:
DCP-L8410CDWHL-L9430CDNHL-L9470CDNMFC-L8690CDWMFC-L8900CDW
MFC-L9570CDWMFC-L9570CDWTMFC-L9630CDNMFC-L9670CDN,

LED-färgskrivare:
HL-L8230CDW, HL-L8240CDW, MFC-L8340CDW, MFC-L8390CDW


Monolaser:
DCP-L5500DNDCP-L6600DWMFC-L5700DNMFC-L6800DWMFC-L6800DWTMFC-L6900DW,
MFC-L6900DWT, HL-L6410DN, DCP-L5510DN, MFC-L5710DN, MFC-L5710DW, MFC-L6710DW, MFC-L6910DN

För att förenkla användningen av Remonte Panel krävs en lösning för fjärråtkomst till skrivbordet.

 

Ja. Den virtuella representationen av en maskinens LCD-pekskärm styrs praktiskt taget i en webbläsare från en avlägsen plats med krypterad SSL-kommunikation, när en autentisering av användaren har gjorts direkt från enhetens fysiska kontrollpanel.

När godkännande av Remote Panel ges av användaren kan en IT-teknikervkomma åtvLCD-pekskärm och panelknappfunktioner tillsammans med underhållslägen.

Brother Software License Management Tool kan laddas ner kostnadsfritt. Det är det bästa sättet att aktivera funktioner köpta tjänster eller lösningar. För att aktivera Order Remote Panel skickas en giltig licensfil till maskinen. Du kan hitta mer information här.
 

Fyll i formuläret Kontakta en expert

Om du vill komma i kontakt med en expert från Brother Sverige kan du fylla i kontaktformuläret nedan. Sedan kommer en av våra medarbetare att kontakta dig så fort som möjligt. Fyll i ämne för frågan så att rätt person kan återkomma till dig.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Den personliga information du lämnar kommer att användas i enlighet med vår Sekretesspolicy och Cookie Policy