1. Hem Brother
  2. Brother Solutions
  3. Brother Resource Hub
  4. Blogg
  5. Effektivitet blogg
  6. 2019
  7. Tre sätt att göra din skrivare ännu mer driftsäker
Brother-tulostivat eivät jätä sinua pulaan

Tre sätt att göra din skrivare ännu mer driftsäker

Det är en självklarhet att ett företag måste kunna lita 100% på sin utrustning.

Det säger sig självt att alla professionella företag måste kunna lita helt och hållet på sin utrustning. Din bil eller skåpbil, mobiltelefon och alla andra hjälpmedel som innebär att du kan göra ditt jobb, hålla dina kunder nöjda och fortsätta att få nya uppdrag. Det är därför du säkerställer att de alltid är uppdaterade och i bästa möjliga skick så att de inte lämnar dig i sticket när du som bäst behöver dem.

Men din trotjänare, skrivaren, som är minst lika viktig för att ditt företag ska fungera effektivt, lämnas ofta utanför när det handlar om skötsel och underhåll.

Här är några enkla åtgärder som du kan vidta för att se till att det här hjälpmedlet fungerar lika effektivt och pålitligt som övriga, så att du bara kan trycka på ”Skriv ut” och inte tänka mer på saken.

1. Satsa på originalförbrukning

 Talesättet att du skördar det du sår stämmer. Inte minst när det gäller skrivaren, och framför allt dess bläck och toner. Oavsett vilket varumärke din skrivare har är det viktigt att välja originaltillbehör från maskintillverkaren. Varför? För att de är skapade för uppdraget. Originalbläck och -toner är alltid bättre för utskriftskvaliteten, vilket är ett måste vid viktiga möten och kundpresentationer. När du använder förbrukningsmaterial som utformats för just din maskin minskar risken för skador som kan leda till avbrott, något som inte är ett alternativ när du behöver utskriften vid en viss tid. 

2. Skydda dig

 En bra garanti är också ett effektivt sätt att säkerställa att eventuella problem som uppstår med skrivaren åtgärdas snabbt, och i de flesta fall helt kostnadsfritt. Varje ny Brother-skrivare har tolv månaders garanti som standard, vilket täcker reparationer och byte av delar som inte fungerar. Denna garanti kan utökas och förlängas så att den omfattar upp till tre års underhåll på plats för att säkerställa att din värdefulla tid inte går åt till att försöka laga skrivaren.

3. Allt samlat

 För utskrifter som sköter sig själva är det smart att välja ”allt i en låda”. Det är en helt ny typ av erbjudande som innebär att du får din Brother-skrivare tillsammans med allt den behöver för tre års bekymmersfri utskrift – inklusive tre års garanti. Varför? Eftersom du sparar tid och arbete på att slippa leta efter förbrukningsartiklar och oroa dig över att laga skrivaren om något går fel. Dessutom gör du stora besparingar på totalkostnaden eftersom du köper allt på en gång.

 


Mer av Effektivitet

Du kanske också gillar

Tillbaka till toppen