Where next for retail technology?

Hur ser framtidens butiksteknik ut?

De tekniska framstegen under de senaste tio åren har helt ändrat sättet människor handlar på och landskapet förändras hela tiden i snabb takt.

Omvandlingen gör sig tydligt påmind genom alla stora rubriker under senare år om pressade stadskärnor och butiker i konkurs.

Här tittar vi på hur de nya trenderna skulle kunna påverka detaljhandeln under de kommande åren.

Automatisering är ett hett ämne inom alla branscher, och ser ut att få en transformerande effekt under de kommande tio åren, med självbetjäningssystem för kundservice som standard och AI-analys av stordata för att hjälpa företagen att få större kunskap om vad deras kunder vill ha.

Vi kan dessutom förvänta oss att de kundupplevelser som varumärkena erbjuder kommer att bli intensivare och mer immersiva, och att förstärkt verklighet får allt större betydelse för detaljhandeln.

Att göra transaktionerna så snabba och smidiga som möjligt för kunderna kommer också att fortsätta vara en trend, där uppkopplad teknik och sakernas internet hjälper till med att behandla rutinköp.

Läs mer om den nya tekniken som detaljhandeln använder för att ge kunderna en mer personlig, immersiv och smidig upplevelse.

 

 

Mer av Effektivitet

Du kanske också gillar

Tillbaka till toppen