1. Hem Brother
 2. Brother Solutions
 3. Lösningar för detaljhandeln
 4. Hållbar märkning av inventarier och skylta
Durable Brother P-touch TZe labels on POS point-of-sale equipment in retail store

Förmedla viktig information där den behövs

Både inne i butiken och på varulagret krävs synliga skyltar, ett hjälpmedel för identifiering av inventarier och etiketter för den allmänna administrationen. Brothers hållbara, laminerade TZe-etiketter möjliggör allt detta genom att viktig information visas på rätt ställe.

 

Fördelar för butikerna

Ett transparent, laminerat ytskikt skyddar texten mot kemikalier, fukt, nötning, solljus och extrema förhållanden. Brother P-touch laminerade etiketter har testats under extrema förhållanden av ett oberoende laboratorium för att kontrollera hållbarheten.

I termotransfertekniken används ett färgband som ger skarpa utskrifter i hög kvalitet. P-touch märkmaskiner kan skriva ut hållbara etiketter med lång livslängd och en utskriftsupplösning på upp till 360 x 720 dpi. 

Dina etiketter kan förses med linjära och tvådimensionella streckkoder, t.ex. QR-koder, för högre effektivitet och färre misstag på grund av felaktigt handskrivna inventarienummer och annan information

Förbättra identifieringen genom att infoga relevant grafik i form av en logotyp eller symbol på etiketten. Populära filformat som .jpg, .png och .bmp stöds.

Brothers TZe-tapekassetter finns i en mängd etikettstorlekar upp till 36 mm och i olika färger. Brother har även väl synliga, fluorescerande etiketter av metall med stark vidhäftning och skydd mot manipulering för praktiskt taget alla märkningsbehov.

Programvaran P-touch Editor för Windows och Mac ingår och kan laddas ned kostnadsfritt. Med programvaran kan du utforma etiketterna på ett professionellt sätt helt enligt dina behov. 

Shop opening hours sign made up of multiple Brother TZe durable black on transparent labels

Skapa hållbara skyltar som är beständiga mot solljus, kemikalier, fukt och nötning

Tydliga skyltar är viktiga för både kunder och personal. Genom att använda en märkmaskin från Brothers PT-P900-serie i din verksamhet kan du skriva ut hållbara etiketter med lång livslängd som kan användas både inomhus och utomhus.

Hållbarhet hos TZe-tape (PDF, 2.6MB)

Blue on white waterproof P-touch TZe labels near sink to remind staff to wash their hands

Varnings- och säkerhetsskyltar

Det finns många platser ute i butiken, på varulagret och kontoret där skyltar spelar en viktig roll. Anpassade etiketter kan enkelt framställas i en mängd olika färgkombinationer som säkerställer att budskapet snabbt når fram till både kunder och personal.

Barcode scanner with blue on white durable asset label printed on a Brother P-touch TZe laminated label

Håll reda på utrustning och andra inventarier

Många butikskedjor har tusentals fasta eller mobila inventarier som är spridda över flera butiker och orter. Håll reda på dem genom att skriva ut hållbara, laminerade etiketter som anger inventarienummer och annan viktig information med en märkmaskin från Brothers P-touch P900-serie.

Brothers laminerade TZe-etiketter håller i många år, även under extrema förhållanden.

 

.

Brother black on premium glitter gold tape attached to clip-on badge to identify store manager

Namnskyltar för personalen

Se till att dina medarbetare alltid ger ett professionellt intryck, är representativa och enkla att upptäcka genom att skriva deras namn på en laminerad TZe-etikett från Brother och fästa etiketten på en namnskylt med klämma.

Tack vare stark fästförmåga och extrem hållbarhet kan du lita på att etiketten sitter kvar och ser ut som ny under lång tid.

Trots sin överlägsna fästförmåga kan Brother P-touch-etiketterna tas bort, i de flesta fall utan kvarsittande limrester, så att namnskylten enkelt kan återanvändas.

 

Brother premium glitter black on gold label attached on shelf edge showing price of shoes

Hållbara hyllplansetiketter i premiumkvalitet

Brothers laminerade TZe-etiketter erbjuder en perfekt lösning för hållbar märkning i allt från modebutiker som efterfrågar eleganta hyllplansetiketter i hög kvalitet till lagerbyggnader där etiketterna måste ha lång livslängd och motståndskraft mot solljus, stötar, nötning, fukt och kemikalier.

Skapa upp till 36 mm breda etiketter i butiken med en märkmaskin från Brothers PT-P900-serie. Brothers TZe-etiketter finns i olika färger, ytor, material och storlekar och har ett transparent, laminerat ytskikt som skyddar text, streckkoder och bilder mot skador i den dagliga hanteringen.

Brother PT-P900 series durable label printer

PT-P900-seriens märkmaskiner för skrivbordet

Brother P-touch märkmaskiner för skrivbordet i PT-P900-serien är det perfekta valet för butiker som behöver etiketter som håller.

   Skriv ut hållbara, upp till 36 mm breda etiketter vid behov.

   Utskrifter med hög hastighet och hög upplösning.

   Infoga streckkoder, logotyper och andra symboler vid behov.

   Länka till data i Excel-kalkylblad för snabba utskrifter av flera etiketter i en lång remsa.

   Programvaran P-touch Editor för etikettdesign medföljer..

Se PT-P900-serien

Brother PT-P900 series durable label printer

PT-P900-serien

Skriv ut hållbara, upp till 36 mm breda etiketter vid behov med hög utskriftshastighet och hög utskriftsupplösning. Märkmaskinerna finns med olika alternativ för trådbunden/trådlös anslutning.

PT-P900-serien