Kofax VRS Elite

Kofax VRS Elite är ett patenterad bildförbättringsprogramvara. Den ökar skanningsproduktiviteten, höjer bildkvaliten för Optical Character Recognition (OCR) och förkortar tiden för förberedelse av skanning.

 

Öka precision för OCR och förkorta tiden för förberedelse av skanning

Förutom förbättrad skanning, erbjuder våra skannrar avancerade bild- och drivrutiner med Kofax VRS Elite kompabilitet. Detta är en ny teknisk uppgradering som levererar förbättrad precision av OCR, förkortar tiden för förberedelse av dokument och förbättrar innehållet i skannade bilder när man använder dessa skannrar med Kofax VRS Elite.

 

Kofax

Öka prestandan i din skanning och ditt bildbehandlingsprogram med Kofax.

Kofax programvara använder automatiskt rätt skannerinställningar för specifika dokument, undersöker dokumenten och korrigerar fel, för att leverera skannade bilder av hög kvalitet. Dessa funktioner är en förutsättning för den dagliga användningen av digitala dokument, som ofta måste delas mellan avdelningar och organisationer eller behandlas för användning i ett system för dokumentation, som revision eller resursplanering för företag (ERP-system).

Våra skannrar* erbjuder kompatibilitet med denna avancerade teknik; och säkerställer enkel integrering med en av de ledande utvecklarna av produktiva skanningsprogramvaror och -system.

*Endast vissa modeller. Vänligen se separata specifikationer för mer information.

Följande modeller har stöd för Kofax:

Alla modeller stöder Kofax VRS Elite 5.2 inkl. Kofax Express 3.3

För äldre skannermodeller, kolla Kofax hemsida eller kontakta oss.

OCR

OCR skapar maskinläsbar text från skannade bilder. Detta är användbart för att skapa TIFF och PDF-dokument som kan automatiskt indexeras eller hittas med sökord. OCR textinnehåll kan läsas snabbt och mer exakt när det är tydligt och läsbart.

OCR används även när man integrerar skannade dokument i verksamhetsspecifika program, till exempel redovisning eller logistikprogram, tydlig skannad information kan förstås bättre av tredjepartsprogram..

Se våra skannrar