1. Hem Brother
  2. Skrivare
  3. Bästa skrivaren för företaget

Få mer tid för ett effektivt arbete. 

 

En stor del av våra liv spenderas på jobbet, pendling till och från arbetsplatsen, distraktion från kollegor och väntan på IT-problem som skall lösas. 

Vårt sortiment av skrivare erbjuder en pålitlig, skräddarsydd lösning för ditt företag så du kan spara tid och fokusera på de viktiga uppgifterna.

Hur använder du din tid på jobbet? 

Den genomsnittliga pendlingen tar 25 minuter. Det motsvarar 9 dagar om året, bara för att resa till jobbet.

The SaneBox Gang, The SaneBox blog 2016, Email overload: Research and statistics

Ungefär 1/3 av arbetsåret upptas generella administrativa uppgifter. Två tredjedelar av arbetstagarna anser att implementering av ny teknik, som ska användas för att hantera återkommande uppgifter, är viktigt för att deras verksamhet ska förbli konkurrenskraftig.

Business Wire, June 2017, Office workers lose a third of their time to admin according to independent research

Vi spenderar hela 80 dagar av vår arbetstid varje år på att hantera e-postmeddelanden. Det motsvarar ungefär 4 månader! Trots det är endast 38% av all dessa e-postmeddelande viktig eller av relevant information.

 
The SaneBox Gang, The SaneBox blog 2016, Email overload: Research and statistics

Avspeglar ditt digitala arkiv hur städat ditt skrivbord är? Den genomsnittliga informationsarbetaren och den professionella IT-arbetaren spenderar 4,5 timmar i veckan på att söka dokument de har lagrat.

Diamond Inc, July 2017, Productivity, lost time, and the power of AI to make search easier

Vi blir ofta distraherade under vår arbetsdag. Av kollegor, andra avbrott, möten och raster. Sociala medier spelar också en roll för att minskad produktivitet på jobbet. 7% av arbetsdagen spenderas genom att kolla upp vänner och familj online.

RescueTime: blog, Productivity 2017: What we learned from analysing 225 million hours of work time

För de flesta företag äger den genomsnittliga arbetsdagen rum mellan 8:00 - 18:00, måndag till fredag. Av den tiden är 12,5 timmar i veckan produktivt arbete. En av de mest produktiva tiderna på dagen är mellan kl 10-12. Den mest produktiva timmen i arbetsveckan är dock 15:00 på en onsdag.

RescueTime: blog, Productivity 2017: What we learned from analysing 225 million hours of work time

Spara tid med en skrivare från Brother

three cogs

Bättre arbetsflöde

Att integrera din skrivare med ditt företag innebär minskad personalutbildning och möjligheter till fel. Arbetsflödet kan optimeras för bättre produktivitet, minskar antalet fel och ger en enklare användning.

User icon

Skräddarsydd för dig

Minska antalet gånger du behöver fylla på papper eller byta bläckpatroner och tonerkassetter genom att anpassa din skrivare med extra pappersfack och använd patroner med hög kapacitet.

Security padlock icon

Förbättrad säkerhet

Oavsett om du vill begränsa åtkomsten av vissa funktioner för användare, eller bara följa branschstandarder, kan du enkelt hantera och anpassa dina skrivare efter ditt företag och dina behov.

The Benefits of Managed Print Services

7 fördelar med Managed Print Services (MPS)

Det kan kännas som en tung och tidskrävande uppgift att installera och underhålla en skrivarpark, och många företag efterfrågar hjälp. Managed Print Services (MPS) kan minska företagets utskriftskostnader samt spara tid på underhåll och installation av skrivare. 
Läs mer om de stora fördelarna ett företag kan dra nytta av med Managed Print Services (MPS)

Läs mer

Ditt utbud av skrivare för företag

 
MFC-L6900DW business mono laser printer

Professionella svartvita A4 laserskrivare 

Snabba och effektiva, dessa skrivare är byggda för företag med stora utskriftsvolymer. Skrivarna kan anpassas för en effektiv dokumenthantering.

 

Professionella svartvita A4 laserskrivare
MFC-L9570CDW business colour laser multifunction printer

Professionella A4 färglaserskrivare 

Konstruerad för att möta behov hos företag med stora volymer och kräver färgutskrift och skanning med avancerade arbetsflödesfunktioner.

 

 

Professionella A4 färglaserskrivare