1. Hem Brother
  2. Support
  3. Alla appar
  4. P-touch-Editor 6
man editing a label on p-touch editor 6 software in the office

Avancerad programvara för design och utskrift av etiketter för Brother P-touch-serien

Du kan skapa egna etiketter med logotyper, foton och streckkoder med hjälp av Brothers kraftfulla, lättanvända programvara för etikettdesign – anslut bara etikettskrivaren till datorn via USB eller Bluetooth. Programvaran kommer som standard.

P-touch Editor 6.0 täcker alla hem-, kontors- och mindre märkningsbehov med specialiserade mallar som utformats för tillgångshantering, filer och mapporganisation, POS och mycket mer. Alla märkningsbehov i hemmet, på kontoret och i små butiker med specialiserade mallar för märkning av tillhörigheter, kontorsutrustning, organisering av filer och mappar, QR-koder och mycket mer.

Kompatibel med följande P-touch märkmaskiner:

PTD410, PTD450VP, PTD460BTVP, PTD600VP, PTD610BTVP, PTP700, PTP750W, PTP710BTPTP910BT, PT-E560BTVP & PT-E560BTSP

Create labels using information from tables, containing numbers, text and barcodes.

Tabeller

Skapa tabeller utan att lämna redigeringsverktyget. Varje cell kan innehålla text, figurer, streckkoder etc. Denna funktion gör det enkelt att skapa ett "Granskad av"-fält för interna dokument och annat cirkulerande material.

Create labels containing information from a database using p-touch editor

Databaser

Skapa etiketter som återspeglar innehållet i Excel och andra databasprogram med databasfunktion för att skriva ut kontinuerliga data.

customising labels using the library of symbols and frames available in p-touch editor 6.0 label design and printing software

Ett flexibelt designbibliotek

Alla fördesignade mallar som ingår i programvaran P-touch Editor 6.0 är helt anpassningsbara, vilket innebär att du kan välja mellan över 1200 symboler, 30+ typsnitt och 160+ ramar för att passa din smak.

coffee bag with branded label using template from p-touch editor 6.0 label printing software.

Skräddarsy dina designs

Anpassa etiketter så att företagets logotyp ingår. Se till att allt är konsekvent märkt och ”on brand”, vilket är viktigt för små butiker.

person scanning an asset tracking qr code label created using p-touch editor 6.0 label design and printing software

Skapa QR-koder enkelt

P-touch Editor 6.0 erbjuder enkelt skapande av streckkod/2D-koder genom att välja typ av kod och mata in nummer/bokstäver. Perfekt för tillgångsspårning inom ett företag.

Letar du efter mer information om P-touch-serien?

P-touch Editor 6.0 på en pc

Ny design. Förbättrade funktioner.

Med uppgraderade funktioner, ökad funktionalitet och en uppdatering av användargränssnittet, P-touch Editor 6.0 programvara för design och utskrift av etiketter ger en verkligt smidig lösning för att skapa och skriva ut anpassade etiketter.

Nya funktioner inkluderar:

• Ökat antal teckensnitt, symboler och ramar för att enkelt anpassa etiketter
  • Nya mallar speciellt utformade för hem- och företagsapplikationer
  • Extra nummer-/tid- & datum-/streckkodsfunktioner
  • En övergripande uppdatering av användargränssnittet

Create and print labels using multiple languages in p-touch editor 6 label design software

Oavsett plats, oavsett språk

Eftersom Unicode används kan tecken från flera språk inkluderas på samma etikett, vilket innebär att du kan skapa etiketter som kommunicerar med alla målgrupper.

Brother p-touch skriver ut direkt från telefon

Integrerad på fler än ett sätt

En helt integrerad lösning, du kan enkelt hitta etiketter som du har skapat tidigare, samt dela etiketter med Brothers etikettredigeringsprogram på din smartphone.