1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2021
  5. Vet DU vad en MPS-lösning kan göra för ditt företag?

Vet du vad en MPS-lösning kan göra för ditt företag?

Det vet våra MPS-kunder och är mycket nöjda. Vi vill säkerställa att vi kan fortsätta att uppfylla deras krav. Därför har vi bett dem att fylla i en enkät där vi frågade dem vad de förväntar sig av sin MPS-lösning, vad de är mest nöjda med och hur de skulle betygsätta den (1-5 stjärnor).

Resultatet blev entydigt. De förväntar sig ett konkurrenskraftigt pris, hög servicenivå, erfarenhet och effektivitet.

Mest nöjda var de med maskinernas egenskaper, tillgången på förbrukningsvaror och god service. De var också överens om att Brother är kundfokuserade, tillgängliga och proaktiva.

Vi är väldigt glada över den feedbacken och vi jobbar hårt för att fortsätta arbetet att vara "at your side", så att vi kan leverera en uppdaterad lösning om behovet skulle förändras framöver.

Lasse Madsen, som är grafisk designer på Lykke by Lykke, har tidigare berättat om deras MPS-lösning: "Med en pålitlig MPS-lösning från Brother som automatiskt beställer och levererar toner kan vi fokusera på att sälja kläder och ge våra kunder en fantastisk upplevelse. "

Vad är MPS?

En MPS-lösning består av en eller flera skrivare som är inställda på automatisk beställning och leverans av förbrukning och du betalar bara för det du skriver ut.

Vi ser hur du arbetar idag och ger förslag på en skräddarsydd MPS-lösning som kan hjälpa dig att optimera ditt arbetsflöde. Vi levererar en lösning som är användarvänlig och kostnadseffektiv. Dina tillbehör, toner eller bläckpatroner kommer att beställas och levereras automatiskt vid behov. Skrivaren skickar ett meddelande när den upptäcker att tonern är låg och nytt förbrukningsmaterial skickas. Det är enkelt och bekvämt och du behöver inte göra någonting. Brother tar hand om allt.

Funktioner

  • Automatisk beställning och leverans av förbrukning, så att du får precis det du behöver – när du behöver det
  • Säkra, kostnadseffektiva lösningar designade för hektiska arbetsplatser
  • Lösningar för stora och mindre verksamheter
  • Klickpriser inkluderar all nödvändig förbrukning (toner/bläckpatroner, trumma, spilltonerlåda och bältenhet) och leverans

Lär mer om Brother MPS-lösning här och i vår blogg.

En man och en kvinna tittar på dokument med en Brotherskrivare i bakgrunden.